NFL: máris elkelt a fő „fejvadász”; Flacco taget kap?

GAÁL SÁNDOR (BOWL.HU)GAÁL SÁNDOR (BOWL.HU)
Vágólapra másolva!
2013.02.08. 11:19
null
Gregg Williamsre a Tennessee csapott le (Fotó: Action Images)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Denver Broncos valószínűleg franchise taggel láncolja magához kiváló támadófalemberét, Ryan Cladyt, csakúgy, mint a bajnok Baltimore Ravens a 47. Super Bowl legértékesebb játékosának választott Joe Flaccót. Az irányító exkluzív taget kaphat (ennek értelmében másik csapat nem tárgyalhatna vele), így pedig 20.5 millió dollárt kereshet majd a 2013-as szezonban.


A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a Bowl.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a Bowl.hu
Az 52. Super Bowl megrendezéséért hét város száll harcba: Dallas, Denver, Houston, Miami, Minneapolis, New Orleans és San Francisco. Utóbbi város egyébiránt arról is határozott, hogy a 49ers Santa Clarába költözése után lebontják a legendás Candlestick Parkot.

A jövő évi nagydöntőt (SB XLVIII) a New York Giantsnek és a New York Jetsnek otthont adó New Jersey-i MetLife Stadionban, a 2015-ös finálét (SB XLIX) az Arizona Cardinals pályáján, Glandele-ben rendezik.

A Hollók emellett mindent megtesznek a hírek szerint Ed Reed megtartásáért is, Osi Umenyiora viszont búcsút int a New York Giantsnek, míg a Miami Dolphins egyelőre nem ajánlott új szerződést Reggie Bushnak.

AZ NFL PÉNZÜGYI SZEMMEL
The business of football
A New York Jets ligaközeli források szerint megválik Calvin Pace-től, Bart Scott-tól és Jason Smithtől, de Jermichael Finley Green Bayben maradása sem biztos.

A „fejvadászbotrányban” elmarasztalt Gregg Williams sokáig nem maradt munka nélkül, a Tennessee Titans csapott le a New Orleans Saints korábbi védelmi koordinátorára.

A holt szezon eseményeiről bővebben ide kattintva olvashat!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik