Ricardo ugyan, de nem Kaká

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.07.05. 11:07
Címkék
A La Gazzetta dello Sport és a goal.com is lehozta, hogy megszületett a megállapodás a Velez Sarsfield és az Internazionale között. Az úgy már...

A La Gazzetta dello Sport és a goal.com is lehozta, hogy megszületett a megállapodás a Velez Sarsfield és az Internazionale között. Az úgy már húzódott egy ideje, viszont a fejlemények egy, a napokban létre jövő megegyezést prognosztizáltak, ami úgy néz ki, sikeresen tető alá is lett hozva. Hivatalosnak való kikáltástól óvakodnánk, ugyanis Jonathannal egyszer már belesétáltunk ez ügyben a dzsindzsásba, az a transzfer még a mai napig képlékeny. Nézzük viszont az egyre inkább hivatalosnak tűnő Alvarez szerződtetésének részleteit.A La Gazzetta dello Sport és a goal.com is lehozta, hogy megszületett a megállapodás a Velez Sarsfield és az Internazionale között. Az úgy már húzódott egy ideje, viszont a fejlemények egy, a napokban létre jövő megegyezést prognosztizáltak, ami úgy néz ki, sikeresen tető alá is lett hozva. Hivatalosnak való kikáltástól óvakodnánk, ugyanis Jonathannal egyszer már belesétáltunk ez ügyben a dzsindzsásba, az a transzfer még a mai napig képlékeny. Nézzük viszont az egyre inkább hivatalosnak tűnő Alvarez szerződtetésének részleteit.

Lényegében az Arsenal levesébe köptünk bele, ugyanis eléggé előrehaladott volt a tárgyalás, amikor az Inter úgymond belepofátlankodott a bizniszbe. Semmilyen törvény nem tiltja, zárójel bezárva. Az Arsenal, magyarán Wenger szokás szerint garasoskodott és nem kívánt 10 milliónál többet adni a tehetséges támadóért. Brancáék megérzve a dögszagot, nem voltak restek rádobni 2 millát a bulira. Már önmagában az Arsenal érdeklődése garancia lehet a minőségre, remekül halásznak Wengerék a zavarosban.

Fordult a buli, Alvarez már inkább a honfitársaitól és a dél-amerikaiktól hemzsegő Interbe szeretett volna kerülni. A pénz úgy nézett ki, rendben van, már csak a részletekről kellett megegyezni. Ezért is volt, hogy több helyen biztosra vehető volt a transzfer, már csak a végső simításokat kellett elvégezni. Alvarez, ha minden igaz, 5 évre írt alá, évi 1,8 millió euróért. Első fordulóra az Inter mindössze 5,7 millió eurót utal, a többit pályára lépések fejében kívánja. További 3,5 millió 15 meccs után jár majd. Kétszer 5 meccsenkénti 1 illetve 1,5 milla jár majd 15 pályára lépés után. Így jön ki 9,2 millió, majd a transzfer fennmaradó 2,8 milliós összegét, különböző adók formájában az Inter fogja rendezni.

Ezért húzódott ennyire az ügy, mert ahogy láthatjuk kicsit bonyolultabb az átlagosnál. Branca úgy néz ki, megint csinált egy teliltalálat üzletet. A klub óvatos is, hiszen teljesítmény-függővé tette a játékos vételárát, eközben viszont ismét bagóért szerzett egy potenciális kezdőembert, aki ráadásul fiatal is. Egyébként Gasperini kért ilyen típusú játékost, mindenképp szeretett volna kreatív, a szélen is használható embert, reméljük Alvarez több igényt is ki tud majd elégíteni. Bízunk benne, Gasperini ma délután 14:00-kor róla is ejt pár szót, hogy végre meglehessen az első igazi igazolása a klubnak idén nyáron. Ha ez így van, szép munka volt Marco, ismét!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik