Gasp a kapuknál

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.06.24. 09:06
Címkék
Több médiaorgánum tényként közli, hogy az Inter és Gasperini megegyeztek. A hivatalos bejelentés csak idő kérdése.           A Gazzetta...

Több médiaorgánum tényként közli, hogy az Inter és Gasperini megegyeztek. A hivatalos bejelentés csak idő kérdése.Több médiaorgánum tényként közli, hogy az Inter és Gasperini megegyeztek. A hivatalos bejelentés csak idő kérdése.

A Gazzetta dello Sport kész tényként közli, hogy az Inter vezetősége és Gian Piero Gasperini második egyeztetés, találkozás után megállapodásra jutottak. A lap szerint Gasperini 1 éves szerződést kap, opciókkal, vélhetően teljesítménytől és jövő nyári eseményektől függ majd a szerződés meghosszabbítása. Moratti ezzel minden bizonnyal jó döntést hozott. Gasperini szakmailag jó megítélésnek örvend, viszont relatíve tapasztalatlan, Moratti felkészült egy újabb fiaskóra is, legalább is a szerződés részletei erre utalnak.

A körülményekhez képest, előzetesen kijelenthetjük, hogy az egyik legjobb megoldást sikerült megtalálni. Tegyük hozzá, Gasperini lényegesen kényelmesebb, és viszonylagosan hálásabb szituációban veszi át az Intert, mint tavaly Benitez vagy Leonardo. Nem a történelmi szezon árnyékában kell alkotni valamit, hanem egy félresikerült szezon után. Ettől függetlenül a feladat nem lett könnyebb. Viszont az elvárások mások. Ha a bajnokságban nem leszünk nézhetetlenül, botrányosan rosszak, a BL-ben pedig nem rajtuk röhög majd az egész világ, már beljebb leszünk. Az idő majd válaszol a többi kérdésre.

A hivatalos közlemény, órák kérdése. Esedékes is, mert Moratti a hétvégére ígérte az új edző bemutatását. Több mint égető, hogy ez igaz legyen, ugyanis sok mindent kell még tisztába tenni, kezdve taktikától, felállásig és ezen keresztül, végre valahára neki állni a keret rendbeszedésének. Örülnék, ha ez nem csak a szokásos kacsa lenne - bár eléggé letisztult már ahhoz a kép, hogy komolyan vehető legyen ez a hír - ugyanis még el sem kezdődött az uborkaszezon, de már minden épkézláb Inter szurkolónak a töke tele van vele.

Közben délután 16:00-tól már a hivatalos honlapon is bejelentették Gasperinit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik