FTC: a Bundesligában köthet ki a német középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 23:44
Német lapértesülés szerint Piotr Trochowski a Bundesligában legutóbb ötödik helyen végző Augsburg labdarúgócsapatánál vesz részt próbajátékon. A 35-szörös német válogatott középpályást a Ferencvárosnál is szívesen látnák.

Kedden megírtuk, hogy Piotr Trochowskiról még nem mondtak le a Fradinál, bár a 31 éves játékos elsősorban a Bundesligában szeretné folytatni. Lehet, hogy ezt az Augsburg színeiben teheti meg, ugyanis a Bild szerint a Bundesliga legutóbbi idényében ötödikként végző csapat kétnapos próbajátékra hívta Trochowskit.Kedden megírtuk, hogy Piotr Trochowskiról még nem mondtak le a Fradinál, bár a 31 éves játékos elsősorban a Bundesligában szeretné folytatni. Lehet, hogy ezt az Augsburg színeiben teheti meg, ugyanis a Bild szerint a Bundesliga legutóbbi idényében ötödikként végző csapat kétnapos próbajátékra hívta Trochowskit.

A szabadon igazolható, 35-szörös német válogatott középpályás a ki nem fizetett bére miatt már több mint egy éve pereskedik legutóbbi klubjával, a Sevillával.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik