Bayern: nem csak Lewandowski van a világon, hosszabbított a német válogatott szélső

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2022.07.16. 15:54
null
Serge Gnabry: 2026! (Fotó: fcbayern.com)
Három évvel meghosszabbította a szerződését a Bayern München labdarúgócsapatával Serge Gnabry – számolt be róla hivatalos honlapján a bajor klub.

 

A Bayern München háza táján az elmúlt tizenkét órában szinte minden Robert Lewandowski közelgő távozásáról szólt, ennek fényében valódi felüdülés Serge Gnabry hosszabbításának ténye. A 27 éves szélső szerződése jövő nyáron járt volna le a müncheni egyletnél, ezt toldották meg a felek három évvel, 2026-ig.

A 34-szeres német válogatott támadó 2017-ben a Werder Brementől érkezett a Bayernhez, az első idényében kölcsönben a Hoffenheimnél szerepelt, de azóta stabil tagja a bajor gárdának. Minden sorozatot figyelembe véve az eddigi 171 mérkőzésén 64 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott a Bayernben, amellyel többek között négy bajnoki címet, két Német Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert.

„Sokat gondolkodtam rajta, hogy futballistaként mit szeretnék a következő években, és arra jutottam, hogy a Bayernnél akarok maradni, és újra szeretnék megnyerni mindent. A barátaimmal játszhatok a legmagasabb szinten, más klubnál biztosan nem lenne meg ugyanez az érzés. Sok nagyszerű pillanatot szeretnék még itt átélni, a rangos címek iránti sikeréhség nem múlik el” – mondta Gnabry az új szerződés aláírása után.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik