Videó: hiába vagy világbajnok, egy Disney-sztárral nem veheted fel a versenyt

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.02.03. 11:25
Rodrigo De Paul meghatározó szerepet töltött be a világbajnoki címet nyerő argentin labdarúgó-válogatottban a katari világbajnokságon. Hiába azonban a vb-cím, szerelme, Martina Stoessel (ismertebb nevén Violetta) még nála is népszerűbb, és nem feltétlenül csak a tinilányoknál.
GALÉRIÁNK A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! (Fotó: instagram.com/tinistoessel)
GALÉRIÁNK A KÉPRE KATTINTVA NYÍLIK! (Fotó: instagram.com/tinistoessel)

Martina Stoessel számára a Violetta című argentin telenovella hozta meg az áttörést, melyet a Disney forgalmazott. A hazánkban is vetített 240 részes sorozatnak Stoessel volt a főszereplője.

Ugyan elsősorban a tizenéves lányok körében volt népszerű a Violetta, olybá tűnik, hogy az Atlético Madrid argentin válogatott középpályása, Rodrigo De Paul is követte valamelyest a sorozatot, hiszen összejött a főszereplőjével.

A 28 éves sportolónak korábbi kapcsolatából két gyermeke is született (Francesca és Bautista), de a közösségi oldalakra kitett tartalmak alapján úgy tűnik, nagy a szerelem a sztárpár között.


A 25 éves színésznő, énekesnő és modell Stoesselt egyébként többen követik az Instagramon (20.2 millió), mint a világbajnok futballistát (11.2 millió). Az alábbi videón pedig az látható, hogy az épületből kilépve a fiatalemberek nem De Paultól, hanem a kisasszonytól kérnek közös fotót.

@rikidavo
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik