A pályán is a vendégek kezdeményeztek, az első félidőben csak Fejér Béla négy védésével úszta meg a hátrányt a Sepsi. Amikor pedig ő is verve volt, Mihai Neicutescu öt méterről a bal kapufára lőtte a kipattanó labdát. László Csaba együttese csak a félidő végén vált veszélyessé, de Pavol Safranko lövését blokkolták a védők, a szöglet után pedig a szlovák csatár mellé fejelt.

Szünet után Safranko már jobban jobban célzott, de közeli fejesét egy kézzel hárította Ricardo Piscitelli kapus. A középpályán kiegyenlítődő játék miatt Fejérnek csak Mattia Montini átlövését kellett védenie, miközben Kilyén Szabolcs szabadrúgása és Sztefan Velev lapos lövése is centikkel ment a Dinamo kapujának jobb alsó sarka mellé.

A hajrában a csereként beálló Daniel Popáról kétszer is megfeledkezett a Sepsi védelme, először még fennakadt Razvan Tincun, másodszor viszont fordulásból, 17 méterről kilőtte a bal alsó sarkot. A 88. percben Gabriel Vasvari lábában maradt az egyenlítés, a Sepsi kapitánya a kaputól 10 méterre lyukat rúgott, így a székelyföldi csapat elvesztette veretlenségét.

LIGA 1
8. FORDULÓ
Sepsi OSK–Dinamo 0–1
(Popa 83.)
Az élcsoport:
1. Gaz Metan 18 pont, 2. CFR 17, 3. Craiova 16, ...8. Sepsi 9, 9. Dinamo 9