Görögország: távozott posztjáról az Arsenal világbajnoka

Vágólapra másolva!
2016.12.14. 16:01
A görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikosz hivatalos közleményben jelentette be, hogy közös megegyezéssel felbontotta a sportigazgató, Gilberto Silva szerződését.

„Búcsúzunk az egyik legnagyobb játékostól, aki valaha szolgálta a klubot. Sosem felejtjük el, a klubnál eltöltött hosszú időszaka miatt örökké a Panathinaikosz történelmének része marad és ez sosem változik! Sok sikert kívánunk neki a jövőben, bármerre is viszi az útja!” – olvasható a klub hivatalos honlapján kiadott közleményben. „Búcsúzunk az egyik legnagyobb játékostól, aki valaha szolgálta a klubot. Sosem felejtjük el, a klubnál eltöltött hosszú időszaka miatt örökké a Panathinaikosz történelmének része marad és ez sosem változik! Sok sikert kívánunk neki a jövőben, bármerre is viszi az útja!” – olvasható a klub hivatalos honlapján kiadott közleményben.

A Panathinaikoszt 2008 és 2011 között játékosként, 2016 tavaszától sportigazgatóként erősítő Gilberto Silvának Jannisz Alafuzosz, a klub többségi tulajdonosa új szerződést is kínált, melyben ő lett volna a Pana nagykövete, de a brazil válogatottal 2002-ben világbajnok középpályás nemet mondott az ajánlatra.

A távozás hátterében az állhat, hogy a korábbi Arsenal-legenda egy Goal.com nevű futballal foglalkozó oldalnak adott korábbi nyilatkozatában elmondta, bár élvezi az új munkáját, sokszor magányosnak érezte magát, mert futballistaként sokkal könnyebb volt az élete, mint sportigazgatóként.


Gilberto Silva már nem dolgozik a Panathinaikosznál (Fotó: pao.gr)
Gilberto Silva már nem dolgozik a Panathinaikosznál (Fotó: pao.gr)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik