Felkészülés: székek tízezrei maradnak üresen a CR-Messi csatán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.18. 12:07
null
A manchesterieket annyira nem hozza lázba ez a csata (Fotó: Action Images)
Úgy tűnik, nem mindenkit hoz lázba a Portugália–Argentína felkészülési mérkőzés, avagy a „Cristiano Ronaldo–Lionel Messi-csata”, ugyanis a hírek szerint az Old Traffordon több tízezer szék marad üresen.



Cristiano Ronaldo manchesteri „hazatérése” mellett a Unitedet erősítő Ángel Di María és a City gólvágója, Sergio Agüero is pályára léphet az összecsapáson, ennek ellenére finoman szólva sem kapkodnak a jegyekért: a hétfői zárásig a belépők kevesebb mint fele kelt el – az Old Traffordon 75 635-en tekinthetnék meg a találkozót.

„Bármekkora is a felhajtás, a helyi meccsre járó közönség számára nem számít kihagyhatatlan összecsapásnak. A World XI egyik hivatalos szóvivője elmondása szerint csaknem harmincezer jegyet adtak eddig el. A szervezők reményei szerint a meccs előtti órákban még húszezren vesznek jegyet. A felnőttek számára hatvan fontba (mintegy 23000 forint – a szerk.), a gyerekeknek harminc fontba kerül a jegy, ez nem éppen olcsó egy barátságos válogatott meccsre” – írja a Daily Telegraph.

A találkozót egyébiránt az MUTV-n keresztül nézhetik a szigetországban, de amíg ez előfizetéshez kötött, és az emberek többségének nincs hozzáférése, addig a Skócia–Anglia összecsapást a mindenhol fogható ITV 1 adja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik