Eurofutball: mesterhármast ért el az első meccsén

Vágólapra másolva!
2012.09.02. 23:24
Álomszerűen sikerült Ognjen Mudrinszki bemutatkozása a Crvena zvezdában: a patinás belgrádi csapat az ő mesterhármasával győzte le a Radnicski Nist a szerb labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának vasárnapi játéknapján.

A 20 éves, szerb utánpótlás-válogatott Mudrinszki egy hete még előző klubja, a Jagodina szerelésében játszott bajnokit, vasárnap azonban már a nagy hírű CZ kezdő tizenegyében találta magát. Élt is a váratlan lehetőséggel – méghozzá a klub 1991-es BEK-diadala tiszteletére választott 91-es mezben!

A vendég Radnicski Jovan Jovanovics révén kétszer is vezetett a Marakanában, csakhogy Mudrinszki mindkétszer válaszolt, sőt a 95. percben megszerezte a győzelmet jelentő harmadik gólját is. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
UKRAJNA. A legnagyobb rivális, a Dinamo Kijev sem tudta megállítani a Sahtar-hengert: a doneckiek Oleh Kucser szemfüles góljával vezetést szereztek, Andrij Jarmolenko szép cselek után a szünet előtt egyenlített. A második félidőben újból Kucser szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Luiz Adriano szép csavarással gondoskodott róla, hogy a Sahtar nyolc forduló után is százszázalékos legyen, és jelentős előnyre tegyen szert a tabella tetején. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. A Benfica több mint egy félidőn át puhította a Nacionalt, aztán a duplázó Óscar Cardozo vezérletével fölényes, 3–0-s győzelmet aratott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Megint nem jött össze a győzelem a CFR-nek: a sérült Vass Ádámot nélkülöző kolozsváriak hazai pályán kétszer egyenlítve mentettek pontot (2–2) a Petrolul Ploiesti ellen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. A Videoton elleni európai kupabúcsú után otthon sem ment a Trabzonspornak: Senol Günes csapata vasárnap este 1–0-ra kikapott a Gaziantepsportól. A legutóbbi török gólkirály, Burak Yilmaz először lőtt gólt új csapatában, a Galatasarayban – a találat győzelmet és első helyre ugrást ért. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. Két döntetlen után tovább folytatódott a Trnava vereségszériája: a sereghajtó nagyszombatiak hazai pályán ötgólos vereséget szenvedtek az aranyosmarótiaktól. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik