Most már Messi neve is ott van a brazil drukker hátán (Fotó: Twitter)

 

Talán nem meglepő, hogy az FC Barcelona klasszisának a világ minden tájáról, még Brazíliából – amely köztudottan Argentína ősi ellensége a labdarúgás terén – is vannak fanatikus rajongói.

Sokan csináltattak már tetoválást Lionel Messiről, ám Igor Magalhaesé az összes közül kiemelkedett, hiszen maga az argentin szupersztár is felfigyelt az alkotásra.


A szurkolónak az az ikonikus pillanat lett a hátára festve, amikor Messi felmutatta a mezét a Santiago Bernabéu közönségének, miután győztes gólt szerzett a mérkőzés utolsó pillanatában a Real Madrid ellen.

Messi még korábban észrevette az alkotást, s azt kommentelte: „Szörnyű tetoválás! Imádom! Egyszer szívesen aláírnám” – természetesen a szörnyű kifejezést humornak szánta Messi. 


A brazíliai Copa América lehetőséget teremtett arra, hogy a brazil szurkoló végre találkozzon kedvenc játékosával, aki állta is a szavát, s aláírta a drukker tetoválását. Úgy látszik, Messi jó hangulatban érkezett meg a tornára, ez pedig a pályán is meglátszik – Argentína egyelőre veretlenül vezeti az A-csoportot, amelyben ott van Uruguay és Chile is.