DAC: Skrtel egy hónap után már távozhat is – NS-infó

PÓR KÁROLYPÓR KÁROLY
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 15:05
Martin Skrtel máris távozhat a DAC-tól (Fotó: dac1904.sk)
A Nemzeti Sport értesülései szerint könnyen lehet, hogy máris távozik a DAC-tól a klub egy hónapja kinevezett sportigazgatója, Martin Skrtel.

 

A korábban nyolc évig a Liverpoolban is futballozó, 104-szeres szlovák válogatott Martin Skrtelt szeptember közepén nevezték ki a DAC sportigazgatójának. A profi pályafutását két éve befejező egykori védő akkor úgy nyilatkozott, új életszakasz kezdődik számára, és hálás, hogy egy ilyen modern klubnál kapja meg a fejlődési lehetőséget, mint a DAC.

Örülök, hogy a labdarúgás világában szerzett sokéves tapasztalatomat Szlovákiában fogom kamatoztatni. Bízom benne, hogy a klub segítségére leszek, és hogy az egész csapattal közösen elérjük azokat a célokat, amelyeket az idény előtt kitűztek Dunaszerdahelyen“ – mondta akkor Skrtel.

Úgy tudjuk azonban, hogy a szakmai tervei nem egyeztek a klubvezetés elgondolásaival, ezért felmondott a klubnál és távozik a DAC-tól, bár a klub ezt hivatalosan még nem erősítette meg. A dunaszerdahelyiek szerdai, FK Slovan Duslo Sala elleni, 2–1-re megnyert kupameccsén még jelen volt Skrtel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik