Cristiano Ronaldo már át is vette első, YouTube-tól kapott díját

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.23. 09:40
Cristiano Ronaldo már meg is kapta az 1 millió feliratkozóért járó alkotói díját a YouTube-tól (Fotó: Getty Images)
Nem csak a labdarúgópályán döntöget rekordokat az ötszörös aranylabdás portugál klasszis, Cristiano Ronaldo. Két nappal ezelőtt indította el csatornáját a legnagyobb videómegosztó oldalon, a YouTube-on, amelyre ilyen rövid idő alatt is több mint 30 millióan iratkoztak fel – a 39 éves labdarúgó pedig már át is vehette első, YouTube-tól kapott díját.

Megírtuk, hogy Cristiano Ronaldo két nappal ezelőtt indította el az „UR Cristiano” nevet viselő YouTube-csatornáját, mellyel számos rekordot döntött meg, ugyanis egy futballmeccsnyi idő, 90 perc elég volt neki arra, hogy elérje az egymillió feliratkozott, s 12 óra alatt a 10 milliót is átlépte – megdöntve MrBeast csúcsát, aki 132 nap alatt szedett össze ennyi feliratkozót.

Cristiano Ronaldo követőinek száma ezek után is rohamosan nőtt, olyannyira, hogy cikkünk írásakor már több mint 30 millió feliratkozóval rendelkezett, s ilyen rövid idő alatt a 19 feltöltött videójára több mint 121 millió megtekintés érkezett.

A legnagyobb videómegosztó oldal egyébként bizonyos mérföldkövek elérésekor díjazza a youtubereket, 100 ezer feliratkozónál Ezüst, 1 millió feliratkozónál Arany, 10 milliónál Gyémánt Alkotói Díjat kapnak – ezek közül Cristiano Ronaldo az 1 millióért járó elismerést már át is vette és megosztotta családjával.

Az ötszörös aranylabdás egyébként a 2024. augusztusi adatok alapján közelít az 50 legtöbb követővel rendelkező youtuberhez, az indiai Shemaroonak jelenleg 54.7 millió követője van, a listát MrBeast vezeti 311 millió feliratkozóval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik