Eb 2024: pénteken kezdődik a jegyárusítás a magyar–montenegrói meccsre

Vágólapra másolva!
2023.11.02. 09:05
null
Pénteken kezdődik a jegyárusítás (Fotó: MLSZ)
Pénteken, délelőtt 10 órakor kezdődik a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésére, amelyet november 19-én vív a Puskás Arénában Montenegró ellen.

Sipos Jenő MLSZ-szóvivő az M1 aktuális csatornának elmondta, a hazai Eb-selejtezőkre több mint 30 ezer szurkoló már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét.

Hozzátette, első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg belépőjüket, és csak ezt követően kezdik meg a jegyek nyílt árusítását, azonban az elmúlt találkozók tapasztalatai alapján várhatóan néhány órán belül elfogynak majd a belépők.

Fontos, hogy az elővásárlás során nem elég a futballkártya megléte, a jegyek megváltásához klubtagnak kell lenni a vásárlónak is, és a további személyeknek is, ha mások számára is vásárol jegyet.

A legolcsóbb jegy ára 5 ezer forint, a Szurkoló Klub tagjai 15 százalék kedvezményt kapnak az árakból.

Sipos Jenő elárulta, a bolgárok elleni, november 16-i, idegenbeli mérkőzésre még lehet jegyet vásárolni az MLSZ honlapján.

Amennyiben Marco Rossi együttese a hátralévő két mérkőzésén legalább egy pontot szerez, már biztosan kijut a jövő évi németországi Eb-re.

Szerbia zárt kapuk mögött fogadja Bulgáriát
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése szerint nem lehetnek nézők a magyar érdekeltségű csoportban a Szerbia–Bulgária Eb-selejtezőn.
A szerbek azért kapták a zárt kapus büntetést, mert az UEFA rasszista megnyilvánulásokat tapasztalt a hazai szurkolók részéről a Montenegró ellen 3–1-re megnyert belgrádi meccsen.
A szerbeknek emellett 89 250 eurót is kell fizetniük.
Az Eb-selejtezők G-csoportjában Magyarország áll az élen egy ponttal megelőzve Szerbiát és hattal Montenegrót. A magyar válogatott november 16-án a csoportban utolsó Bulgáriához látogat, majd három nappal később Montenegrót fogadja. Szerbiának már csak egy mérkőzése van hátra, november 19-án látja vendégül Bulgáriát.
A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. MAGYARORSZÁG 6 4 2 11–4 +7 14
2. Szerbia 7 4 1 2 13–7 +6 13
3. Montenegró 6 2 2 2 6–8 –2 8
4. Litvánia 7 1 3 3 8–12 –4 6
5. Bulgária 6 2 4 3–10 –7 2

A G-CSOPORT PROGRAMJA
November 16., csütörtök

Montenegró–Litvánia
Bulgária–Magyarország
Szabadnapos: Szerbia
November 19., vasárnap

Szerbia–Bulgária
Magyarország–Montenegró
Szabadnapos: Litvánia

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik