Szaúd-Arábia: egy hónappal érkezése után távozhat a bajnoktól a portugál támadó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.23. 12:46
null
Az Al-Ittihad rekordigazolása, Jota máris távozhat (Fotó: Getty Images)
Bő másfél hónappal érkezése után máris távozhat a szaúdi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban címvédő Al-Ittihadtól a skót Celtictől 25 millió fontért szerződtetett portugál támadó, Jota – írja a SportBible.

 

A 24 éves Jota július elején igazolt az Al-Ittihadhoz, hogy Karim Benzema és N’Golo Kanté csapattársa legyen, ám eddig hat mérkőzésen csupán 258 perc jutott neki, s a hírek szerint készen áll rá, hogy bő egy hónappal érkezése után távozzon is a csapattól.

A szaúdi újságíró, Valid Al-Farradzs arról számolt be, hogy Jotát annak ellenére elengedné az Al-Ittihad, hogy klubrekordot jelentő 25 millió fontot fizetett érte.

Az újságíró arra is utalt, hogy Jotának Mohamed Szalah miatt kell távoznia, ugyanis a Liverpool egyiptomi támadója iránt élénken érdeklődik a szaúdi klub – annak ellenére, hogy a támadó ügynöke, Ramy Abbas az elmúlt időszakban többször is kijelentette, hogy képviseltje marad a Mersey-partiaknál –, a szaúdi élvonal jelenlegi szabályai szerint pedig egy csapat legfeljebb nyolc külföldi játékost alkalmazhat, az Al-Ittihad viszont jelenleg kilenc ilyen labdarúgóval rendelkezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik