Felkészülés: villámrajt és négy Chelsea-gól Brémában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.07. 17:01
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen az angol Chelsea 4–2-re nyert a német Werder Bremen otthonában. A londoniak már a meccs elején kétszer bevették a hazaiak kapuját, és az első félidőben az Hazard, Oscar, Diego Costa trió minden tagja gólnál és gólpassznál járt. A brémaiaknál nem került keretbe a sérüléséből lábadozó Kleinheisler László.

Parádésan bekezdett a Chelsea, hiszen még mindig csak a 9. percben jártunk, amikor már két góllal vezettek az angolok, előbb Hazard lőtte ki 18 méterről a jobb alsót Oscar előkészítése után, majd Oscar gyönyörűen kényszerítőzött Diego Costával, mielőtt megduplázta az előnyt (0–2).Hazard lőtte ki 18 méterről a jobb alsót Oscar előkészítése után, majd Oscar gyönyörűen kényszerítőzött Diego Costával, mielőtt megduplázta az előnyt (0–2).

Félórányi játék után szépített a házigazda, Pizarro higgadtan értékesített egy büntetőt, majd a játékrész végén teljes lett a „Chelsea-kör”, ezúttal Hazard indította Diego Costát, aki a harmadik angol találatot is megszerezte (1–3).

A második félidő derekán újra szépített a Werder: Bartels továbbjátszása után Thy zúdított 21 méterről a jobb alsóba, a végeredményt pedig a 90. percben Pedro állította be (2–4).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
WERDER BREMEN (német)–CHELSEA (angol) 2–4 (1–3)
Bréma,
Weserstadion
WERDER BREMEN: Wiedwald – Moisender (F. Diagne, 56.), Guwara, Sternberg, Caldirola – Fritz, Yatabaré (Kainz, 64.), Junuzovic – Kruse, C. Pizarro (Thy, a szünetben), Bartels
CHELSEA: Courtois (Begovic, 83.) – Ivanovics, Terry, Cahill, Azpilicueta (Aina, 76.) – Matics (Fabregas, a szünetben), Kanté (Chalobah, 83.), Willian (Moses, 70.) – Oscar (Hector, 76.), Diego Costa (Batshuayi, 70.), E. Hazard (Pedro, 70.)
Gólszerző: C. Pizarro (33. – 11-esből), Thy (65.), ill. E. Hazard (7.), Oscar (9.), Diego Costa (45.), Pedro (90.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik