Eurofutball: Nani bemutatkozása nem volt méltó a fogadtatásához

Vágólapra másolva!
2014.08.24. 07:23
Nem a legjobban sikerült a Manchester Unitedtől kölcsönben hazatérő Nani bemutatkozása régi-új labdarúgócsapatában, a lisszaboni Sportingban.

A napokban kölcsönvett és nagy ovációval köszöntött Nani kezdő volt szombat este a Sportingban, fél óra elteltével sárga lapot kapott, a 63. percben 11-est hibázott, majd át kellett élnie, hogy a 77. percben lecserélik – és csapata nélküle, a 93. percben elért Carlos Mané-góllal gyűri le 1–0-ra vendégét, az Aroucát.nagy ovációval köszöntött Nani kezdő volt szombat este a Sportingban, fél óra elteltével sárga lapot kapott, a 63. percben 11-est hibázott, majd át kellett élnie, hogy a 77. percben lecserélik – és csapata nélküle, a 93. percben elért Carlos Mané-góllal gyűri le 1–0-ra vendégét, az Aroucát.

Ami a 11-est illeti, meglepetést keltett, hogy Nani állt a labda mögé, hiszen a Sporting szokásos lövője, Adrien Silva megbízhatóan teljesít a pontról (ne hallgassuk el az Arouca kapusának érdemeit sem: a gyengére sikeredett büntetőt Mauro Goicoechea védte ki – a kapufa segítségével).

Nani 2007-ben igazolt a Sportingból a Manchester Unitedbe, ahol az elmúlt két idényben már csak epizodista volt.

A Sporting két bajnoki után négy ponttal áll a portugál tabellán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik