Eurofutball: Drogba belekezdett a gólgyártásba - videó

Vágólapra másolva!
2013.04.19. 23:14
Didier Drogba két góljára alapozva a Galatasaray 3–1-re legyőzte az Elazigsport a török labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának pénteki mérkőzésén, és egy lépéssel közelebb araszolt a bajnoki címhez.

Didier Drogba másodszor szerzett két gólt egy mérkőzésen azóta, hogy a török csapathoz igazolt (két héttel ezelőtti duplája is győzelmet ért). Az öt forduló óta nyerésben lévő isztambuliak első gólját a góllövőlistát 19 találattal vezető Burak Yilmaz szerezte a második percben. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Összefoglaló

SKÓCIA. A Motherwell idegenben 3–1-re legyőzte a Dundee Unitedet a felsőházi rájátszás nyitányán, így vasárnapig mindenképpen őrzi a matematikai esélyt arra, hogy megfossza a bajnoki címtől a toronymagasan vezető Celticet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. Két vereség után újra nyert a Braga, és az eggyel kevesebb meccset játszó Pacos Ferreirát megelőzve feljött a harmadik helyre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. A Gaz Metan 4–3-ra nyert a kolozsvári U vendégeként, ez volt sorozatban a harmadik győzelme a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. A Viktoria a maga részéről tartja a tétet: a Spartával a bajnoki címért versengő plzeniek péntek este nyertek, így hárompontnyi előnyre tettek szert az élen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Vészesen csúszik lefelé a Górnik: a zabrzei csapat az idei hét bajnokijából már a hatodikat veszítette el, de még így is a negyedik helyen áll. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
NORVÉGIA. Még mindig veretlen az újonc Start: a másodosztály legutóbbi bajnoka 1–0-ra verte a Valerengát péntek este. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

TOVÁBBI EREDMÉNYEK
UKRAJNA.. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik