Capello sokat segített

(Forrás: BBC)(Forrás: BBC)
Vágólapra másolva!
2008.10.17. 01:09
Címkék

Mik az első benyomásai a szerdai mérkőzésről?Mik az első benyomásai a szerdai mérkőzésről?

A fehéroroszok játékstílusát talán az Arsenaléhoz tudnám hasonlítani. Nagyon jó csapatot vertünk meg, az első félidő rendkívül kemény volt. Jó érzés volt újra győzni, és boldog vagyok, hogy két góllal segíthettem a csapatot, amiért Steven Gerrardnak és Emile Heskeynek is köszönettel tartozom. De természetesen az a legfontosabb, hogy nyertünk.

Ismét remek formában futballozik a válogatottban, ez Capellónak is köszönhető?

Karrierem során talán most nyújtom a legjobb teljesítményt a nemzeti csapatban, és szerencsére a klubomban sem vallok szégyent. Gólokat lövök és készítek elő, élvezem a játékot. Fabio Capello rengeteget segített. Amióta ő a szövetségi kapitány, nagyon sokat gyakoroltunk, megpróbáltunk javítani a helyzetkihasználásomon, de persze még így is van hová fejlődnöm. Sok tanácsot adott, hogyan lépjek be az üres területekre, hogyan mozogjak megfelelően a pályán.

Négy forduló után még mindig veretlenek, ezután hátradőlve várhatják a folytatást?

Rég voltunk ilyen jó formában, több gólerős játékosunk is van, és most jó passzban vagyunk. Nagyon jól kezdtünk, négy meccsen tizenkét pontot szerezni fantasztikus eredmény, jó látni, hogy így megy a csapatnak. A lényeg, hogy ne veszítsük szem elől a célunkat, azaz minél több pontot szerezve kijussunk a vébére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik