Davids a Tottenhamhez tart

BARSÁNSZKI JÁNOSBARSÁNSZKI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2005.07.26. 22:07
Címkék
A Tottenham Hotspur újabb játékos megszerzésére készül, ugyanis bejelentkezett a holland válogatott Edgar Davidsért. A Béke-kupán győztes együttes középpályájáról Timothy Atouba és Simon Davies is az idény végén távozott, ezért Martin Jol menedzser elsődleges célja, hogy megerősítse a csapatrészt. A londoni gárda ugyan szerződtette Lennont és Routledge-t, de a holland mesternek a sikeres szerepléshez szüksége van egy tapasztalt középpályásra is.

Így vetődött fel Davids neve, aki jelenleg az olasz Internazionale játékosa, ám már az előző szezonban is alig jutott lehetőséghez, és Roberto Mancini közölte vele, a következő idényben sem számít rá kezdőként. Nem meglepő, ha a 32 esztendős holland elkívánkozik a milánói együttestől. 2004 januárjában a két fél már közel állt a megegyezéshez, ám Davids akkor fél évre a spanyol Barcelonát választotta.

Edgar Davids
Edgar Davids
Edgar Davids
Most azonban számos angol első osztályú klub is ellenfele lehet a Spursnek, hiszen rajtuk kívül többek között az újra feljutott West Ham és a BL-ben induló Everton is érdeklődik a holland sztár iránt. A klubváltás hamarosan létrejöhet, mert az Inter Figo és Samuel várható szerződtetését követően azonnal túl akar adni a középpályáson. Úgy tűnik, az üzlet egyedüli meghiúsítója Davids lehet, ugyanis számára nem elegendő, hogy biztos legyen a helye az együttesben, mindenképpen európai kupában induló csapathoz akarja elkötelezni magát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik