Semmi pénzért sem adják

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2005.02.07. 23:38
Címkék
A BBC interjújában Rick Parry, a Liverpool első embere kijelentette: a klub semmi pénzért sem szándékozik eladni Steven Gerrardot.
A "vörösök" csapatkapitányára állítólag több nagy egyesület is szemet vetett - mi több, nemrég, Fernando Morientes átigazolásakor, a Real Madrid próbálkozott a szerződtetésével -, de Parry szerint nem fogják eladni azt a játékost, aki "egyet jelent a Liverpool jövőjével". Hozzátette: akarata ellenére természetesen nem tudják megtartani, készek viszont arra, hogy ellenálljanak egy hatalmas összegű, akár ötvenmillió fontos ajánlatnak.

A Mersey-partiakat hat éve igazgató Parry arról is beszélt, nyitva áll az ajtó a lehetséges befektetők előtt. Közöttük az egyik legnagyobb részvényes, Steve Morgan áll az első helyen, de a klubvezető megerősítette, létezik egy másik érdeklődő, akit nem nevezhet meg (egyes értesülések szerint egy ázsiai mágnásról van szó). Emlékezhetünk, az ősszel a meglehetősen jól szituált thaiföldi miniszterelnök kacérkodott a Pool megvásárlásával, de az ügyletből nem lett semmi.

A Manchester United kérője, Malcom Glazer kitartóbbnak tetszik, mint a távol-keleti politikus. Amint arról tegnap beszámoltunk, az amerikai üzletember ismét megkörnyékezi az Old Trafford-i döntéshozókat, és a hír hatására az MU-részvények értéke egy csapásra majdnem négy százalékot emelkedett a tőzsdén.

Rio Ferdinand szemében azonban, úgy tűnik, egy jottányit sem vált vonzóbbá Glazer - kijelentését azért érdemes kiemelni, mert a manchesteri futballisták eddig tartózkodtak attól, hogy véleményt nyilvánítsanak az egyesület esetleges jövőbeni tulajdonosáról. "Egyelőre senki sem tudja, igazából mit akar ez az ember. Azt hiszem, itt lenne az ideje, hogy kiterítse a kártyáit, mert az emberek unják, hogy rendre bekerül a hírekbe, aztán nem történik semmi. Valahogyan rendeződnie kellene már a helyzetnek, hogy ne effélékkel kelljen foglalkoznunk, hanem azzal, ami a pályán történik" - véli a védő.

Szavazás

Ön szerint ki nyeri meg az angol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik