Celadesék távoznak

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2005.02.02. 23:15
Címkék
A középpályás Albert Celades és a második számú kapus, César nem tudott megegyezni a Real Madriddal a szerződéshosszabbításról, ezért az idény végén elhagyja a klubot - jelentették be a "királyiak" illetékesei.
A két játékos mostantól szabadon tárgyalhat más egyesületekkel. A Manchester Uniteddal és más nagycsapatokkal is hírbe hozott Santiago Solari azonban újabb négy évre aláírt, annak ellenére, hogy 28 éves fejjel - és nyilvánvalóan kitűnő képességekkel - rendre csak csereként jut szóhoz. Szerdai sajtótájékoztatóján azonban megerősítette, jól érzi magát a Bernabéuban, nem akart máshová igazolni.Ugyancsak jó hír a madridiak számára, hogy Ronaldo már vissza is tért a spanyol fővárosba. Mint ismeretes, a világbajnok csatár egy családtagjának betegsége miatt utazott haza néhány napra Brazíliába - természetesen a klub engedélyével, de kihagyva a Numancia elleni (2-1-re megnyert) bajnokit. Ronaldo elárulta, szerencsére a baj nem vsolt nagy, így ismét a futballra tud koncentrálni. Az Atlético Madrid védője, Juan Velasco ugyan pozitív doppingtesztet produkált egy december 5-i meccs után, ám munkaadói szerint nem terheli felelősség az ügyben. Ágyéksérülésére kapott ugyanis tiltott szert is tartalmazó gyógyszert, amelyről az Atlético állítása szerint a szabályoknak megfelelően tájékoztatta a spanyol szövetséget és a doppingellenes ügynökséget. Egyelőre nem tudni, indul-e eljárás Velasco ellen.Király-kupa
Negyeddöntő. Első mérkőzés: Numancia-Atlético Madrid 0-0. Visszavágók: Osasuna-Sevilla 3-1 (Valdo 24., Cuellar 71., Munoz 89., ill. Makukula 90.), továbbjutott: az Osasuna, 4-3-mal. A Betis-Atlético Gramenet összecsapás (az első mérkőzésen: 2-2) lapzártánk után ért véget, a Valladolid-Athletic Bilbao találkozót (az első mérkőzésen: 2-3) ma rendezik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik