Tényleg elkelne Morientes

G. P.G. P.
Vágólapra másolva!
2004.12.17. 21:10
Címkék
Jobb híján a vasárnapi Liverpool-Newcastle mérkőzést kell kineveznünk a forduló rangadójának, de jelen helyzetben ennek a találkozónak nincs olyan nagy rangja. Mindkét együttes hárommeccses bajnoki nyeretlenségét reméli megszakítani a másik ellen, továbbá itt is, ott is nagy gondok vannak a támadó alakzatban. Neil Mellor egyelőre beválni látszik a "vörösöknél", de érthető, ha Rafael Benítez úgy gondolja, a fiatal csatár nem jelenthet tökéletes megoldást addig, amíg felépül Djibril Cissé. Ezért, úgy hírlik, a téli átigazolási időszakban a klub szeretné megvenni Fernando Morientest a Real Madridtól.

Alan Shearer szereplése erôsen kérdéses a Liverpool ellen
Alan Shearer szereplése erôsen kérdéses a Liverpool ellen
Alan Shearer szereplése erôsen kérdéses a Liverpool ellen
A spanyol fővárosban szóhoz nemigen jutó támadó jelezte is, hogy szívesen menne az Anfield Roadra, de ennél több konkrétumról egyelőre nem számolhatunk be az ügyben. Ami a Newcastle-t illeti, Alan Shearer és Patrick Kluivert játéka egyaránt kérdéses: mindketten kisebb sérüléssel bajlódnak.
Lássuk a hétvége többi összecsapását! A Chelsea-nek minden esélye megvan rá, hogy nyugodt karácsonnyal ajándékozza meg a szurkolóit. A londoni kékek négy ponttal vezetnek a második Everton és öttel az Arsenal előtt, a hét végén pedig az újonc Norwich Cityt fogadják, amely csak a minap mozdult el a tabella utolsó helyéről.
José Mourinho csapata utóbbi öt bajnokiján 16 gólt szerzett, a védelme magasan a legjobb a Premiership mezőnyében, és a tetejébe sérültje is csak egy van, jelesül a kulcsembernek nem nevezhető német védő, Robert Huth. A norwichiak abban bízhatnak, hogy jó napot fog ki két gólfelelősük, Darren Huckerby és az Arsenaltól kölcsönbe kapott David Bentley, aki a Bolton elleni 3-2-es győzelem során mindhárom találatból kivette a részét.
Az Arsenal a pillanatnyilag vezetőedző nélküli Portsmouth otthonába utazik, s a Chelsea ellen kissé tartalékosan kiharcolt 2-2, valamint a Rosenborg 5-1-es tönkreverése azt mutatja, hogy Arséne Wengernek sikerült lelket vernie két hónappal ezelőtt megroggyant együttesébe. Visszatérhet eltiltásából Patrick Vieira is, vagyis nincs okunk kételkedni az "ágyúsok" sikerében.
Az Everton botlása sem valószínű éppen most, a hazai pályán eddig egyetlenegyszer diadalmaskodó Blackburn ellen, bár a kisebbik liverpooli csapattal csínján kell bánni, elvégre még mindig rejtély, az előző szezon kiesés ellen harcoló társulata ősszel mitől kapott szárnyra.
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion a Birmingham Cityhez látogat, míg a Király Gáborral és Torghelle Sándorral megerősített Crystal Palace a Manchester United stadionjában vendégszerepel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik