Újabb müncheni fenyegetések

MONCZ ATTILAMONCZ ATTILA
Vágólapra másolva!
2003.04.09. 22:23
Címkék
Továbbra sem nyugszanak meg a kedélyek a Kirch-csoport és a Bayern München között kötött titkos szerződéssel kapcsolatban. A liga (DFL) hamarosan dönt arról, milyen szankciókat  ha egyáltalán szükség van rájuk  foganatosítson a többi gárda kizárásával milliókhoz jutó együttessel szemben, de Kalle Rummenigge már most jelezte: a bajorok csak egyetlen ítéletet tartanak elfogadhatónak. A teljes felmentést.
"Tisztán és világosan szeretném leszögezni: ha olyan ítélet születik, amelyet nem tudunk elfogadni, akkor kilépünk ebből a grémiumból. A pontlevonást sem fogadjuk el, még abban az esetben sem, ha megnyerjük a bajnokságot” – jelentette ki a klubot működtető gazdasági társaság első embere. Rummeniggének ugyanakkor a DFL felajánlotta, legyen elnökségi tag, a felkérést azonban a sportvezető elutasította.Rummenigge még egy kérdésben véleményt nyilvánított. "Lothar Matthäuszszal is tele van a hócipőm. Ô mától persona non grata Münchenben. Majd a bíróság eldönti, kinek van igaza” – fogalmazott a sportvezető. Mint ismert, Matthäus beperelte a klubot, mert az egyesület szerinte nem számolt el becsületesen a búcsúmeccséből származó bevételekkel.Fogadtak a drukkerekkel

KÖLN. Az 1. FC Köln fogadást ajánlott a szurkolóinak: ha a gárda nem kerül fel az élvonalba, akkor aki jegyet vált az április 14-i, Oberhausen elleni bajnokira, az idény végén visszakapja a befektetett összegét.

Hässler búcsú előtt

MÜNCHEN. Thomas Hässler januárban ugyan bejelentette, még egy évig játszani szeretne a Bundesliga élvonalában, klubja, az 1860 München azonban máris világ- és Európa-bajnoka búcsúmérkőzésének megszervezésén fáradozik. A tervezett gála színhelye a müncheni Olimpiai stadion lenne, az 1860 pedig a középpályás egykori csapattársaiból összeállított együttessel mérkőzne meg.

A szurkolók is fizetnek

KAISERSLAUTERN. A Bundesliga történetében eddig példátlan módon a Kaiserslautern szurkolói is kiveszik részüket a klubra kiszabott 125 ezer eurós bírság törlesztéséből. A nehéz anyagi helyzetben lévő egyesületet azért büntette meg a liga, mert az 1997–98-as adatok átvizsgálása során a játékosok szerződései körül szabálytalanságokra derült fény. A rajongók az összegnek csaknem a felével szálltak be, 60 ezer eurót adtak össze.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik