A bajnok ellen hangolnak

K. T., Á. L.K. T., Á. L.
Vágólapra másolva!
2002.09.05. 21:15
Címkék
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
Böôr Zoltán (8) kihagyja az újvidéki túrát
A bajnoki szünetet kihasználva erős külföldi csapattal játszik a hét végén a DVSC. A debreceniek péntek délelőtt indulnak Újvidékre, és ott szombaton 17 órától megmérkőznek a jugoszláv bajnokságban jelenleg a hetedik helyet elfoglaló FK Vojvodina együttesével. A jugoszláv egylet kora tavasszal már járt a Debrecenben (1–0-ra győztek a vendégek a február végi találkozón), és a hajdúságiak most viszonozzák a látogatást.
Szentes Lázár vezetőedző örül annak, hogy a Zalaegerszeg elleni bajnoki csatát megelőzően jó erőkből álló gárda ellen léphetnek pályára labdarúgói: "Jó erőpróba lesz ez a nemzetközi mérkőzés, hiszen nívós gárdával találkozunk, ráadásul idegenben kell futballoznunk – fejtegette az utazás hasznosságát a szakember. – Természetesen olyan taktikai variációkat is bevetünk a jugoszlávok ellen, amit majd jövő pénteken a ZTE ellen is szeretnék viszontlátni.”
Szentes Lázárnak az edzőmeccsen több stabil kezdőjátékosát nélkülöznie kell. A szakember Balogh Jánosra, Máté Péterre és Böőr Zoltánra a válogatottbeli elfoglaltságuk miatt nem számíthat. Marius Sumudica kisebb izomsérüléssel bajlódik, Vladimir Nenadicsnak homloküreg-gyulladása van, a korábban megsérült Selymes Tibor még lábadozik, míg Sándor Tamás útlevélproblémák miatt nem tarthat társaival, így a tréner összesen tizenöt játékost vethet be az előző évadban a jugoszláv kupa elődöntőjéig masírozó újvidékiekkel szemben.
Térjünk vissza néhány gondolat erejéig a már említett Zalaegerszeg elleni derbire.
Szilágyi Sándor, a DVSC ügyvezető igazgatója elmondta, óriási az érdeklődés a Loki következő hazai mérkőzése iránt is. A jövő pénteki mérkőzésre szóló belépők hétfőre készülnek el, és keddtől elővételben árusítják azokat a megszokott helyeken. Persze nemcsak a Loki-szurkolók, hanem a debreceni labdarúgók is türelmetlenül várják a bajnokcsapat vendégjátékát. Ez persze teljességgel érthető, Böőrék ugyanis egyfajta vigaszt kívánnak nyújtani a hazai fanatikusoknak a legutóbbi Oláh Gábor utcai vereséget feledtetendő – emlékezhetünk rá, hogy az Újpest alaposan (5–2-re) elverte a DVSC-t.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik