Gera: Otigbát lerántották az utolsó pillanatokban, egyértelműen 11-es volt

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.05.21. 09:15
Gera Zoltán nem volt elégedett a játékvezetéssel (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB II 33. fordulójának hétfő esti rangadóján a Vasas kétszer vezetett az ETO otthonában, de a hazai csapat fordított, és 3–2-re megnyerte a mérkőzést. Ezzel a Győr megelőzte az angyalföldi gárdát a tabellán, fellépve a feljutást jelentő második helyre. Videón mutatjuk, hogyan értékelt a mérkőzés után a csalódott vezetőedző, Gera Zoltán, illetve Radó András is válaszolt két kérdésünkre.

A Vasas vezetőedzője, Gera Zoltán csalódottan értékelt a lefújás után.

„Jól kezdtük a mérkőzést, korán megszereztük a vezetést, volt még helyzetünk is, de az ellenfél kiegyenlített a szöglet után, véleményes, hogy nem volt-e les. Megint megszereztük a vezetést, de igazából naivak voltunk, mert úgy kaptunk gólt, hogy három védőnkre vitte rá a Lukics a labdát. A második félidőben támadtunk, megvoltak azok a lehetőségeink, amikkel kiegyenlíthettünk volna, megvolt az a három-négy ziccerünk. Az ellenfél rutinosan húzta az időt, csalták igazából a játékot, megtették, amit ilyenkor ők úgy gondolták, hogy azt meg kell tenni. Sajnálom a játékosokat, mert megérdemeltük volna, hogy legalább egy döntetlent elhozzunk.”

Videónkból kiderül, hogy Gera bízik-e még a feljutásban, és, hogy mit mondott a játékosainak az öltözőben, akik közül röviden Radó András is értékel.

 

LABDARÚGÓ NB II
33. FORDULÓ
ETO FC GYŐR–VASAS FC 3–2 (3–2)
Győr, ETO Park, 7470 néző. Vezette: Bogár Gergő (Tóth II. Vencel, Szert Balázs)
ETO: Gyurákovics – Vera (Kiss M., 87.), Szépe, Boldor, Csontos D. – Bánáti (Vingler, 66.), Anton (Riquelme, 87.) – M. Diarra (Farkas B., 80.), Bumba, Skvarka – Lukics (Kröhn, 66.). Vezetőedző: Borbély Balázs
VASAS: Jova L. – Pávkovics (Deutsch L., 85.), Otigba, Baráth B. – Hidi M. S. – Bakti (Girsik A., 85.), Berecz Zs., Hinora (Holender, 61.), Doktorics – Radó, Tóth M. (Zimonyi, 55.). Vezetőedző: Gera Zoltán
Gólszerző: Szépe (7.), Lukics (23.), Bumba (45+1.), ill. Radó (3.), Tóth M. (10.)
Kiállítva: Holender (a lefújás után)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik