Török-magyar: Kezünkben van a sorsunk, ez a fontos - Korcsmár

Vágólapra másolva!
2013.03.27. 09:50
Hazaérkezett Isztambulból a magyar labdarúgó-válogatott, amely tegnap világbajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott a törökökkel. A ferihegyi reptéren a játékosok egyetértettek abban, hogy ennek az egy pontnak még nagy jelentősége lehet, a fontos, hogy továbbra is a saját kezünkben van a sorsunk.

Az MTV az egyenlítő gólt szerző Böde Dánielt, valamint Hajnal Tamást és Korcsmár Zsoltot kérdezte:

Böde Dániel: „Szerencsére felém jött a labda, egyből megpróbáltam eltekerni a kapus mellett, ami sikerült, ezzel tudtunk egyenlíteni. Amikor beálltam, akkor már egy nullára égtünk, így átálltunk kétcsatáros játékra. Szalai Ádám dolgát kellett megkönnyítenem, úgy néz ki, hogy összejött.”

Hajnal Tamás: „A Törökországban szerzett egy pont még nagyon fontos lehet a végelszámolásnál. Csalódottak vagyunk a románok elleni meccs miatt, ahol már zsebben éreztük a három pontot, de bízunk benne, hogy nem ez lesz a döntő, hanem a bukaresti meccs, és Romániában sikerül majd nyernünk.”

Korcsmár Zsolt: „Nyilván az ember nyerni szeretne, de elég szoros a versenyfutás, az idegenben szerzett összes pontnak lehet örülni, főleg Törökországban. Nem is nekünk állt a meccs, annak ellenére, hogy voltak szépen kidolgozott helyzeteink. Nem lehetünk elégedetlenek, kezünkben van a sorsunk, és ez nagyon fontos.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik