Az Eb-ezüstérmes Anglia otthonában elért 1–1 némi gyógyír sebeinkre. Gareth Southgate dicsért minket, Declan Rice szerint Loic Nego rájátszott a magyar tizenegyes előtti szituációra, Marco Rossi kicsit nehezen szokja meg a mifelénk dívó „temetünk vagy ünneplünk” hozzáállást, Sallai Sándor pedig büszke unokaöccsére, a gólszerző Sallai Rolandra.

A FIFA ugyanakkor már megint vizsgálódik, azaz kinéz az újabb büntetés. Pontosan nem tudni, mi és miért történt a lelátón, csak az biztos, hogy egy magyar és egy lengyel szurkolót letartóztattak – miután az angol rendőrökkel a fotókon jól látható módon nem is a mieink, hanem a velünk szolidáris lengyelek csaptak össze – minden, amit a keddi vb-selejtezőkről tudni érdemes, négy oldalon.

Kenderesi Tamás még nem tudta feldolgozni, hogy hét századdal lemaradt az olimpiai éremről. Riói bronzérmes pillangózónk már új edzővel, Turós Mátéval készül, és hajlik rá, hogy a 100 méteres távot is felvegye az eddig egyedüliként favorizált 200 mellé. Kovács Erika interjúja.