Bursaspor: „Nagy 50 éve nem látott tehetség”; Kleinheislert Dzsudzsák ajánlotta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.19. 08:18
null
A Bursaspor korábbi vezetőedzője fényes jövőt jósol Nagy Ádámnak (Fotó: Szabó Miklós)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Bursaspor képviselői a helyszínen nézték meg a magyar válogatott Norvégia elleni (2–1) budapesti Eb-selejtezőjét, amelyen elsősorban Nagy Ádámot figyelték. A török csapat korábbi vezetőedzője róla és Kleinheisler Lászlóról is nyilatkozott.

 

„Ötven éve követem a nemzetközi futballt, de hozzá hasonló tehetséget még nem láttam – nyilatkozta a Ferencváros válogatott játékosról a Bursaspor korábbi szakvezetője, Nuri Khan. – Ezt azonnal jeleztem is az elnökünk felé. Nagy Ádám félelmetesen játszott.”

A bursasporluyuz.org hozzátette, hogy a török klub képviselői egy másik magyar válogatott játékost is kiemelt figyelemmel követtek a Norvégia elleni mérkőzésen. A robbanékony Kleinheisler Lászlót a Bursaspor szélsője, Dzsudzsák Balázs ajánlotta klubja figyelmébe.

Khan róla is jó véleménnyel volt, lehetséges alternatívaként beszélt róla. Arról nem szól a cikk, hogy a klub tervez-e konkrét lépéseket bármelyik játékos megszerzése érdekében.

A török sajtó a héten arról már beszámolt, hogy Nagy Ádámot szívesen szerződtetnék, ám a Nemzeti Sport Online értesülései szerint a középpályás egyelőre nem gondolkodik törökországi folytatásban. Kleinheisler László iránt Lengyelországból mutatkozik konkrét érdeklődés.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik