Válogatott: Mondtam a játékosoknak, focizzanak, bízzanak magukban – Storck

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.26. 20:28
A Magyarország–Horvátország (1–1) felkészülési labdarúgó-mérkőzés után Bernd Storck szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.

„Nem igazán gondoltam, hogy ennyire jól játsszunk a második félidőben, és hogy ekkora mezőnyfölényt alakítunk ki a horvátok ellen – mondta Bernd Storck. – Az első harminc percben inkább a tisztelet dominált, nem jól tartottuk a labdát. A szünetben elmondtam a játékosoknak, hogy focizzanak, próbálják meg, bízzanak magukban, ne féljenek. És valóban, jól tették a dolgukat a második félidőben.”Bernd Storck. – Az első harminc percben inkább a tisztelet dominált, nem jól tartottuk a labdát. A szünetben elmondtam a játékosoknak, hogy focizzanak, próbálják meg, bízzanak magukban, ne féljenek. És valóban, jól tették a dolgukat a második félidőben.”

„Lépésről lépésre fejlődik a csapat. Nem volt könnyű négy hónap szünet után újra így játszani, de elégedett vagyok a játékosokkal, a hangulattal, a szurkolókkal. Teljes mértékben támogatták a csapatot, kiváló volt a hangulat, nagyon szépen köszönöm. Mintha egy Eb-n lettünk volna.”

Storck a sajtótájékoztatón megvédte Szalai Ádámot

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik