Kleinheisler-mezt akarok!!!!; Hol vagytok, norvég játékosok?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.13. 14:12
null
Az oslói siker meghozta a sportkedvelők étvágyát: Franciaországban csillapítanák (Fotó: Hegedüs Gábor)
Egygólos (1–0) győzelmet aratott a magyar labdarúgó-válogatott Norvégia ellen az Eb-pótselejtező első, idegenbeli felvonásán. Honlapunk kommentelői együtt izgultak a csapat sikeréért, és döntő többségben bizakodva várják a vasárnapi visszavágót (20.45 óra – Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). A hozzászólásokból kronológia sorrendben szemezgettünk.

SZAVAZÁS

Egygólos előnnyel várjuk a Norvégia elleni hazai Eb-pótselejtező visszavágóját. Vasárnap ünneplünk, kijutunk a franciaországi tornára?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A MÉRKŐZÉST KIRÁLY GÁBOR KAPUSBRAVÚRRAL KEZDTE, A NORVÉGOK UTÁNA NEM TUDTAK MIT KEZDENI A JÓL ZÁRÓ MAGYAR VÉDELEMMEL.

weco
Király 100. válogatott meccsén most védte a legnagyobbat…

apisztaciakifogyottcsokoladenemisvolt
Na, az első 5 percet megúsztuk.

KLEINHEISLER GÓLJÁVAL A 26. PERCBEN MEGSZEREZTÜK A VEZETÉST


vassakaratoss
Kleinheislert a kormányba

lina1234568
Kleinheisler-mezt akarok!!!!:)

A FOLYTATÁSBAN KIEGYENLÍTETT CSATÁT LÁTHATTUNK: A HAZAI DRUKKEREK CSENDESEK, A VENDÉGSZURKOLÓK HANGOSAK

zsolttlosz
Hát, ez a norvég stadion sem egy „pokol”. Szerencsére elég szalonközönség van.

zakkant34
Tényleg a norvégok szenvednek. Én meg mindenkivel meg vagyok elégedve. Mondjuk a 3. söröm már öröm:)

fogatlanjoe
Ez a meccs olyan, mint egy gyengébb NB I-es mérkőzés. A fenét érdekli, csak nyerjünk! :)

KÖZELEG A HAJRÁ, MEGNYUGTATÓ LENNE A MÁSODIK MAGYAR GÓL, VAGY JÓ LENNE KIBEKKELNI A NORVÉG NYOMÁST

^Mentor^
Illés Béla tuti bekotorná a másodikat!

egyafrikaibongoantilopbalhereje
Na jó, bekapok egy Xanaxot. Kettőt…

almodopelikan01
Én behoztam volna Erdei Zsoltot. Egy az egyben bárkit megver:)

MEGVAN A GYŐZELEM, EGYGÓLOS ELŐNYRŐL KEZDJÜK A HAZAI VISSZAVÁGÓT. A TÖBBSÉG BÍZIK A TOVÁBBJUTÁSBAN, AZ EB-RÉSZVÉTELBEN, A JÁTÉKOSOK KÖZÜL SZALAI ÁDÁMOT ÉS DZSUDZSÁK BALÁZST EMLÍTIK A LEGTÖBBEN. TELJESÍTMÉNYÜK MEGÍTÉLÉSE IGEN SZÉLSŐSÉGES.

Noir
Sima ügy a visszavágó. Bekkelünk ezerrel, a norvégok meg ugyanígy nem tudnak gólhelyzetbe kerülni…

tibi1954
Azért várjuk meg a vasárnapot, nehogy kiénekeljék a szánkból a sajtot…

Toto1964
A csapatnak nagyon komoly tartása volt, főleg a jobb oldalunk passzolgatott okosan, néha szemre is tetszetősen. Nekem a már sokszor „eltemetett” Némó rutinos, fineszes játéka (ő támadott és védekezett is) nagyon-nagyon kellemes meglepetés volt. Meglesz az vasárnap. HAJRÁ MAGYAROK!

ratalics
Igen-igen nagy a valószínűsége, hogy ugyanezzel a biztonságra építő, egymást kisegítő-helyettesítő taktikával, amellyel most kiénekeltük a sajtot a norvégok szájából, vasárnap is tudunk egy gólt rúgni. Akkor pedig a norvégoknak már hármat kellene, aminek igen-igen kicsi a valószínűsége. Senki, Szalai és Dzsudzsák sem úgy játszott, hogy a netes kommentelők igényeinek feleljen meg, hanem a csapatérdek alá helyezte a saját egyéni érdekeit, alázatosan. Ez például Szalaira mindig eléggé jellemző volt, Dzsudzsáknak meg kellett tanulnia…

Gerzso
Tökéletes védekezés. A nehezét megoldottátok, most már mi vagyunk az esélyesebbek, remélem, éltek a lehetőséggel. A norvégoktól nem láttam semmi extrát, sem összjátékban, sem technikailag. Szerencsések is voltunk egyes szituációkban, és hát valljuk be, a bírónak is köszönetet mondhatunk. Meglepő módon elég hamar elbizonytalanodtak a norvégok.

Border
…semmi komoly támadást nem láttam a mieink részéről. Idehaza komolyabban kellene venni a mérkőzést, mert ez így egy kicsit rázós.

DrogbaGy
Az eredmény a lényeg, ez mindent felülír!

vanhalen
Először is hatalmas gratula az egész stábnak, a csapatnak. Micsoda öröm, komolyan, erre még titokban sem számítottam. Csak halkan mertem egy „nyamvadt” döntetlenben reménykedni, de azt sem mondtam ki, írtam le.

Dooo
Ez egy mesébe illő történet Kleinheislerrel és Storckkal.

jani1581206
Hol vagytok, norvég játékosok? Talán gyenge a német bajnokság, vagy az angol ????? Gyertek a magyar NB I tartalékba, ott megtanulhattok focizni. Csak gratulálni tudok a fiúknak. Az asztalt veregető norvégnak mindent jót kívánok, a szállását tartsa meg, és közvetítse a magyarok sikereit.

gonzo85428
Amondó vagyok, ha itthon rúgunk egy gólt, már kint vagyunk, mert az álomsorsolásos brigádnak akkor már három gólt kell gurítania, annyit nem érzek bennük.

TarquiniusImperator
32 éves vagyok és mióta az eszemet tudom (1990 óta), mindegyik világversenyen az olaszoknak szurkoltam. Legyen végre egy olyan esemény, amikor a saját Hazámnak szurkolhatok! Fantasztikus lenne a Balaton parton nézni a meccseket egy fröccsel a kézben, és annak tapsolni, hogy Németh bohócot csinál Chielliniből, és Nikolics köténygólt lő Buffonnak.

yaya24
A norvégoknak a földön kell járatni a labdát, ha valamit el akarnak érni. Nincs normális irányítójuk, ez a szerencsénk. Egyébként érződött rajtuk, hogy ez még csak az első meccs, szerintem tudnak nagyobb sebességgel is játszani. Nem mertek kockáztatni, még odahaza sem. Legyen dráma, de a végén remélem, mi örülhetünk.

EMLÉKEZTETŐ
EB 2016, PÓTSELEJTEZŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
NORVÉGIA–MAGYARORSZÁG 0–1 (0–1)

Oslo, Ullevaal Stadion, 27 182 néző. Vezette: Clattenburg (angol)
NORVÉGIA:
Nyland – Elabdellaoui, Hovland, Forren, Högli – Skjelbred (Helland, 86.), Tettey, Johansen, Berget (Elyonoussi, 74.) – Söderlund (Pedersen, 60.), Henriksen. Szövetségi kapitány: Per-Mathias Högmo
MAGYARORSZÁG:
Király G. – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Gera – Németh K., Kleinheisler (Nagy Á., 72.), Elek Á., Dzsudzsák (Lovrencsics, 76.) – Szalai Á. (Priskin, 92.). Szövetségi kapitány: Bernd Storck
Gólszerző: Kleinheisler (26.)

EB-PÓTSELEJTEZŐ – A HÁTRALÉVŐ PROGRAM
VISSZAVÁGÓ
November 15., 20.45, Budapest, Groupama Aréna: Magyarország–Norvégia (Tv: M4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik