Kanta József csak a TV-ben nézheti a görögök elleni meccset

Vágólapra másolva!
2007.05.30. 19:12
Kijelölte a Görögországba utazó keretét Várhidi Péter, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az együtt készülő huszonhat fős keretből hat játékos már biztos nem lehet ott társaival a Heraklionban rendezendő Eb-selejtezőn.
Kanta József (balra) és Farkas Balázs nem bizonyíthat Görögországban
Kanta József (balra) és Farkas Balázs nem bizonyíthat Görögországban
Kanta József (balra) és Farkas Balázs nem bizonyíthat Görögországban
Kanta József (balra) és Farkas Balázs nem bizonyíthat Görögországban

A vártnál hamarabb szűkítette keretét a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Várhidi Péter. A Görögország ellen készülő szakember szerda estére vagy csütörtök délelőttre ígérte az utazókeret kijelölését, ám már szerda délutánra megtudtuk, kik azok a játékosok akik itthon maradnak.

A szövetségi kapitány úgy döntött, hogy ezúttal a jelenleg Tatán készülő huszonhat játékosból Balajcza Szabolcs, Vaskó Tamás, Sándor György, Filkor Attila, Kanta József és Farkas Balázs nem utazhat Görögországba a csapattal.

A magyar válogatott Június 2-án, szombaton, a Kréta szigetén lévő Heraklionban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn, ahol az ellenfél a görög válogatott lesz. Négy nappal később pedig Oslóban a norvég nemzeti tizenegy lesz az ellenfele Geráéknak.

Az UEFA kijelölte a mérkőzés játékvezetőjét is. A szombati találkozó vezetőbírója Claus Bo Larsen, a két asszisztens pedig Bill Rene Hansen és Henrik Sønderby, a tartalék-játékvezető pedig Emil Laursen lesz. A dán bíró vezette négy évvel ezelőtt Lettország-Magyarország mérkőzést, ahol válogatottunk 3-1-es vereséget szenvedett.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:

Kapusok: Végh Zoltán, Fülöp Márton
Védők: Csizmadia Csaba, Szélesi Zoltán, Balogh Béla, Vanczák Vilmos, Juhász Roland, Bodor Boldizsár
Középpályások: Vadócz Krisztián, Buzsáky Ákos, Tóth Balázs, Vass Ádám, Tőzsér Dániel, Dzsuduzsák Balázs, Hajnal Tamás, Huszti Szabolcs
Támadók: Gera Zoltán, Priskin Tamás, Rajczi Péter, Tisza Tibor
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik