Lovrencsics: Tudok még jobb lenni, és az is leszek

Vágólapra másolva!
2013.11.15. 10:58
Lovrencsics Gergő úgy érzi, hogy a továbbiakban már kiegyensúlyozott teljesítményre lesz képes, s nem fog visszaesni a játéka, mint a szezon elején. A Lech Poznan légiósa hiszi, hogy Lengyelországban sokkal jobb játékos lett, s még ennél is jobb lesz. Hogy aztán a Bundesligába szerződjön?

Lovrencsics ismét jó formába lendült (Fotó: lechpoznan.pl)
Lovrencsics ismét jó formába lendült (Fotó: lechpoznan.pl)
Lovrencsics ismét jó formába lendült (Fotó: lechpoznan.pl)
Lovrencsics ismét jó formába lendült (Fotó: lechpoznan.pl)
Lovrencsics ismét jó formába lendült (Fotó: lechpoznan.pl)


– Lewandowski, Rudnevs, Lovrencsics. Kedvünkre való sorminta volna.
– Hát még nekem! Bár egyelőre nem az foglalkoztat, én lehetek-e az újabb poznani, aki a Bundesligába igazol – válaszolta a Nemzeti Sport kérdésére Lovrencsics Gergő.

– Pedig sokan úgy tálalják az ügyét, mint a Lech következő nagy bizniszét.

– Persze, olvasni lehet ezt-azt, de amíg konkrétummal nem keresnek meg, felesleges ezt a témát rágni. Számomra egy a lényeg, az utóbbi időben mutatott formámat tartósítani.

– Ami már csak azért is lényeges volna, mert ha valamit felróttak önnek, az a kiegyensúlyozott futball hiánya, hogy a pazar teljesítményt néhány gyenge követi.
– Így volt, nincs mit szépíteni. Remélem, immár jogos a múlt idő. Azért hangsúlyozandó, ez a második évem a profizmus világában, mentálisan kellett rendbe tennem magam ahhoz, hogy a felvillanások helyett folyamatosan helytálljak.

(...)

– A gólokkal igazán nem marad adós újabban – de ez mennyi többletet jelent az öntől elvárt kiszolgáláson túl?
– Az elsődleges a csapat győzelme. Az mindenekfölött áll. Az egyéni statisztikámat különösebben nem figyelem, még ha persze jól is esik, ha gólt szerzek. De leírhatatlan öröm a gólpassz is, nálam tulajdonképpen egyenértékű a kettő. A lényeg, hogy nyerjünk.

– Említette, a második légiós éve az idei. Hányszor jobb futballista a poznani Lovrencsics Gergő a pápainál?
– Sokszorosan.

– És mennyivel kell jobbnak lennie ahhoz, hogy a Bundesligában játsszon?
– Sokkal.

– Tud sokkal jobb lenni?
– Igen. És jobb is leszek! Ezért adok száz százalékot minden egyes alkalommal.

ÚJRA A RÉGI – LOVRENCSICSET MOTIVÁLTA A KRITIKA

A LECH NEM HIVATALOS HONLAPJA HÁROM NAPJA ELEMZÉST ÍRT A MAGYAR JÁTÉKOSRÓL, AMELY SZERINT A CSAPAT SOKAT FOG KERESNI LOVRENCSICSEN. A CIKKET IDE KATTINTVA ÉRHETI EL!


A LEGUTÓBBI ÖT BAJNOKIJÁN NÉGY GÓLT SZERZŐ LOVRENCSICS A PÉNTEKI NEMZETI SPORTBAN ELMONDJA, HOGYAN TUDTA TÚLTENNI MAGÁT A SZEZON ELEJI GYENGE TELJESÍTMÉNYÉN, S HOGY MILYEN MECCSEN ÁLLTAK FÖL CSAPATÁVAL ÖTGÓLOS HÁTRÁNYBÓL
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik