Légiósok: Kerkez a címlapon Portugáliában – tényleg jön a Benfica?!

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.31. 13:16
null
Kerkez a Benficában folytathatja (Fotó: AFP)
A portugál Record pénteki címlapja szerint a Benfica nem tudja megtartani Álex Grimaldót, úgyhogy a lisszaboni együttesnek valószínűleg a magyar válogatott labdarúgó, Kerkez Milos az első számú célpontja a balhátvéd pozícióra.

Mint arról beszámoltunk, sajtóértesülések szerint a Benfica fő célja az volt, hogy meghosszabbítsa az első számú balhátvédje, Grimaldo júniusban lejáró szerződését, s ha ez nem sikerült, akkor Kerkez érkezhet a portugál klubhoz.

A Record pénteki számában arról írnak, hogy Rui Costa klubelnök már veszett ügynek tartja a 27 éves spanyol megtartását, úgyhogy tárgyalásokat szeretnének kezdeményezni az AZ-val – a portugál lap szerint a klub képviselői már beszéltek is Kerkez édesapjával.

Mivel a 19 éves magyar válogatott hátvédnek 2026 nyaráig él a szerződése a holland együttesével, a lisszaboniaknak biztosan eurómilliókat kell kínálniuk, ha valóban szerződtetni kívánják Kerkezt.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy korábbi klubjának, az AC Milannak visszavásárlási joga van Kerkezre, vagyis ha valaki egy adott összeget ajánl a fiatal játékosért, s ezt az ajánlatot a milánóiak is tartják, akkor ők nyerik a licitháborút.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik