Légiósok: a magyar csatár marad, érvényesítették az opciót – hivatalos

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.08. 15:34
Az izraeli élvonalbeli Maccabi Bnei Raina bejelentette, él az opciós jogával és a következő idényre is szerződteti az orosz Torpedo Moszkva labdarúgócsapatától Koszta Márkot.

Koszta Márk januárban került az orosz Torpedo Moszkvától az izraeli élvonalba és 13 meccsen nyolc góllal főszerepet játszott abban, hogy a Maccabi Bnei Raina kiharcolta a bennmaradást.Koszta Márk januárban került az orosz Torpedo Moszkvától az izraeli élvonalba és 13 meccsen nyolc góllal főszerepet játszott abban, hogy a Maccabi Bnei Raina kiharcolta a bennmaradást.

A Maccabi Bnei Raina csütörtökön közölte, él az opciós jogával, aminek köszönhetően a következő idényben is a csapatot erősíti a 26 éves magyar csatár, Koszta Márk.

Az izraeli klub közleményéből nem derül ki egyértelműen, hogy végleges kivásárlásról vagy újabb kölcsönadásról van-e szó, de a sports.walla.il cikke szerint nagyjából négyszázezer euróért végleg megvásárolták a játékjogát és ez Koszta eddigi, havi 40 ezer eurós fizetésének emelkedésével is együtt jár majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik