Kleinheisler: Ha már gól, legyen emlékezetes!; Kiss Balázs: Tokió jutalomjáték lett volna

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.04.15. 23:31
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Kleinheisler László úgy érzi, érettebb és higgadtabb lett. Az eszékiek válogatott középpályása nem csinál belőle titkot, hogy imád nagy gólokat lőni, Szalai Ádámmal pedig sűrűn gyakorolják a lekészítéseket – ahogyan azt Andorrában is láthattuk tőlük. Babják Bence interjúja.
Kleinheisler László úgy érzi, érettebb és higgadtabb lett.
Az eszékiek válogatott középpályása nem csinál belőle titkot, hogy imád nagy gólokat lőni, Szalai Ádámmal pedig sűrűn gyakorolják a lekészítéseket – ahogyan azt Andorrában is láthattuk tőlük. Babják Bence interjúja.

Kiss Balázs alighanem az utolsó Európa-bajnokságára készül. Világbajnok kötöttfogású birkózónk Tokióról „szétlövésben” lemaradt, de Varsóban ott lesz a szőnyegen, és minden rutinját beveti a szép búcsú reményében.

Edzője, Selmeci Attila sokszor megálmodja Milák Kristóf tokiói döntőjét. Az álmok nem hazudnak, Szilágyi Áron, Berki Krisztián és Nagy Tímea is beszélt arról Kovács Erikának, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítanak nekik, Faludi Viktória sportpszichológus pedig a mögöttest világította meg.

És ha péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon – az olimpiai kvótás bajai ökölvívóval, Gálos Rolanddal és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik