Kádár: Keményen dolgozom, cél a Newcastle első kerete

Vágólapra másolva!
2011.04.27. 19:05
null
Kádár Tamás (jobbra) hamarosan edzésbe áll, de meccsen egyelőre biztosan nem szerepelhet (Fotó: Action Images)
Mint ismeretes, a 21 éves magyar válogatott Kádár Tamás, nem sokkal az után, hogy az angol élvonalbeli Newcastle labdarúgócsapatától a harmadosztályú Huddersfield Townhoz került kölcsönbe, januárban combizomsérülést szenvedett. A védő egy newcastle-i internetes oldalnak elmondta, napokon belül újra társaival edzhet a több mint három hónapos kihagyást követően.

 

Kádár Tamás kevés szerepet kapott a Newcastle-nél, csak két Ligakupa-meccsen lépett pályára az első csapatban – az Accrington Stanley és az Arsenal ellen. Ezt követően került januárban a harmadosztályú Huddersfieldhez, amelyben két bajnokin játszott, ám ezután egy edzésen combizomsérülést szenvedett, azóta visszatért ugyan a „szarkákhoz", de az elmúlt három hónapban még nem edzhetett.

„Nagyon súlyos volt a sérülés, örülök, hogy nem kellett azonban megműteni" – mondta a 21 éves magyar játékos a Chronicle Live internetes oldalon ma megjelent nyilatkozatában.

Kádár reményét fejezte ki, hogy napokon belül újra csatlakozhat a csapathoz, és teljes értékű edzésekbe kezdhet immár.

„Keményen dolgozom az edzőteremben, rendszeresen futok és kerékpározom. Célom, hogy jó nyári felkészülést követően visszaverekedjem magam az első csapatba" – nyilatkozta a veszprémi születésű balhátvéd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik