Bolla Bendegúz: A Premier League a cél!; A japánok szerint drága és veszélyes az olimpia

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2021.07.17. 22:05
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Milák Kristóf tudja, hogy legfeljebb ő ronthatja el Tokiót… A 200 pillangó világcsúcstartója szerint felesleges aggódni, ráadásul ott van a 100 is, ahol nem árt, ha a nagy Caeleb Dressel figyel a magyar kihívóra. Kovács Erika interjúja.
Milák Kristóf tudja, hogy legfeljebb ő ronthatja el Tokiót…
A 200 pillangó világcsúcstartója szerint felesleges aggódni, ráadásul ott van a 100 is, ahol nem árt, ha a nagy Caeleb Dressel figyel a magyar kihívóra. Kovács Erika interjúja.

Bolla Bendegúz immár hivatalosan is a Wolverhampton játékosa. A Premier League-klub öt évre vette meg a fehérvári védőt, de azonnal kölcsönadta a svájci Grasshoppersnek. Babják Bencének a válogatott játékos elmondta, hogy meglévő hiányosságait szeretné új klubjában kijavítani, és két-három éven belül már az angol első osztályban akar futballozni.

Kovács Zoltán állásába került a Fehérvár európai kupabúcsúja. Somogyi Zsolt a sportigazgató távozása kapcsán nagyítón keresztül átnézte a múltat és a jelent is.

A japánok kissé idegesek az olimpia miatt. Kétoldalas összeállításunkból kiderül, hogy a pályázat benyújtása óta milyen akadályokat küzdött le a 2020-ra álmodott gigarendezvény, a Covidtól a költségvetés elszabadulásáig.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik