Anglia: régi csapattárs is a Tőzsér-sikersztori mögött

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.21. 17:12
A néhány hete kölcsönbe érkező Tőzsér Dániel remekül illeszkedett be a Watfordba, amiben van némi szerepe korábbi genki csapattársának, a manapság szintén az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Championship) szereplő watfordiakat erősítő Daniel Pudilnak is.

„Nagyon jól érezzük magunkat együtt, szeretem, ahogyan a dolgokhoz hozzááll. Az edzések után is együtt van a két család, hol nálunk, hol náluk” – mondta a Watford Observernek Pudil, aki – tekintettel a belga Racing Genknél közösen eltöltött évekre, a barátságra – segített a magyar légiósnak lakást találni, és már a kedvenc londoni éttermeiről is megosztotta vele a szükséges információkat.

„Kiváló játékos, aki nem igényel sok időt a beilleszkedéshez. Ahogy megérkezett, azonnal bekerült a csapatba, jól is játszik, máris fontos láncszeme a gépezetnek” – mondta Pudil a lényegről, vagyis arról, miért tartják egyelőre sikertörténetnek Tőzsér Dániel kölcsönvételét a Watfordnál.

A 23-szoros cseh válogatott légiós elmondta: a Championship 11. helyén álló csapatnál még nem tettek le arról, hogy elérjék az élvonalba jutásért zajló playoffot (nyolc pont a lemaradás a 6. helytől), de nem beszélnek róla – néhány hete ugyanis még a tabella második felében teltek a napjaik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik