Légiósok: Kerkez a harmadik klubbal állapodott meg a személyes feltételekben?

Vágólapra másolva!
2023.07.16. 14:44
null
Fabrizio Romano szerint Kerkez Milos újabb klubbal állapodott meg szerződése személyes feltételeiről (Forrás:<a href="https://www.facebook.com/fabrizioromanoherewego" target="_blank"> facebook.com/fabrizioromanoherewego</a>)
Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano, valamint a Talksport is arról számolt be vasárnap, hogy a magyar válogatott Kerkez Milos az olasz élvonalbeli Lazio után az angol Premier League-ben szereplő Bournemouthszal is megállapodott szerződtetése személyes feltételeiről.

 

Kerkez Milossal kapcsolatban ezen a nyáron arról számolt be a nemzetközi sajtó, előbb a portugál, majd az olasz is, hogy a balhátvéd a portugál bajnokBenficával,aztán a Serie A-ban ezüstérmesLazióvalis megegyezett szerződtetése személyes feltételeiről. Csakhogy aztán a két érdeklődő nem tudott megállapodni a vételáráról az AZ-val, amelyhez 2026-ig köti szerződés, és 15–20 millió euró közötti összeget szeretnének kapni a játékjogáért.

VasárnapFabrizio Romanoés az angol Talksport is arról számolt be, hogy a Kerkez iránt szinténhosszabb ideje érdeklődést mutató,az angol Premier League-ben szereplő Bournemouth is egyezségre jutott a játékossal. Így, ha az AZ-val is megállapodnak az angolok, akkor megelőzhetik a Laziót. Az olasz klubnál ugyanis még nem mondtak le Kerkezről, ellentétben a Benficával, amely már szerződtetett egy cseh balhátvédet, David Juráseket.

A játékossal történő megállapodásról szóló hírek érdekessége, hogy az UEFA szabályai szerint előbb a kluboknak kellene megegyezniük élő szerződésű játékos esetében (kivéve, ha fél éven belül jár le a szerződés), utána lehetne tárgyalóasztalhoz ülni a futballistákkal a személyes feltételekről, de egyre inkább az a nemzetközi gyakorlat, hogy csak azután tesznek ajánlatot egy labdarúgóért, miután vele, illetve képviselőivel szóban már megállapodtak az anyagiakról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik