Légiósok: Dzsudzsák Balázs is a Bursaspor edzőtáborában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.18. 10:59
Dzsudzsák Balázs, a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bursaspor 29 éves szélsője is elutazik a csapattal az ausztriai edzőtáborba.

Az Eb-n két gólt is szerző labdarúgó vasárnap még a Magyarország Szépe szépségversenyen tűnt fel a közönség soraiban, most már viszont csak a labdarúgásra összpontosít. Dzsudzsák Balázs távozásáról nap mint nap hallani lehet, a múlt hónapban egy arab klub is érdeklődést mutatott a játékos iránt.Dzsudzsák Balázs távozásáról nap mint nap hallani lehet, a múlt hónapban egy arab klub is érdeklődést mutatott a játékos iránt.

Az Európa-bajnokság után egy esetleges németországi szerződés lehetősége is felvetődött, sokak a Schalkéval hozták szóba a magyar labdarúgót.

A Bursaspor azonban most közzétette azon játékosok neveit, akikre számít holnap kezdődő ausztriai edzőtáborában. A 29-es névsorban szerepel a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is.

A franciaországi kontinensviadalt szintén megjáró cseh Tomás Sivok és Tomás Necid is csatlakozik a csapathoz az edzőtáborban.

A török csapat csütörtökön felkészülési mérkőzést játszik a cseh Mladá Boleslavval Windischgarstenben, majd július 25-én az osztrák harmadosztályban szereplő SV Austria Salzburggal meccsel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik