Bursaspor: valami készül, Dzsudzsák engedéllyel távol

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.18. 17:11
Ali Ay, a Bursaspor elnöke hétfői sajtótájékoztatóján többek között Dzsudzsák Balázsról is beszélt, és szavaiból az derül ki: nincs az asztalukon hivatalos ajánlat, de valószínűbb a magyar szélső távozása, mint a maradása.

„Közösen keressük a megoldást, csakhogy mostanáig nem kaptunk hivatalos ajánlatot – mondta a klubelnök, ellentmondva a rá hivatkozó korábbi török sajtóhíreknek. – Érdeklődők akadtak, de csak tájékozódni akartak. Pontosabban egy két és fél milliós ajánlat érkezett az Arab Emírségekből, de nem fogadtam el, ugyanis Dzsudzsák nyolc és fél millió eurónkba került.”ellentmondva a rá hivatkozó korábbi török sajtóhíreknek. – Érdeklődők akadtak, de csak tájékozódni akartak. Pontosabban egy két és fél milliós ajánlat érkezett az Arab Emírségekből, de nem fogadtam el, ugyanis Dzsudzsák nyolc és fél millió eurónkba került.”

Ali Ay hozzátette: Dzsudzsák szerepel az ausztriai edzőtáborba utazó játékosok listáján, de néhány napig még a szabadságát tölti, engedéllyel van távol, és a visszatérése tervezett időpontjáig szeretnék rendezni az ügyét.

Az elnök szavaiból nem nehéz arra következtetni, hogy Dzsudzsák a következő szezonban már nem lesz a bursaiak játékosa.

A sajtótájékoztatón szóba került a feszült török belpolitikai helyzet, a szombaton kudarcba fulladt, zavaros hátterű katonai puccs is. Ali Ay „a demokrácia megvédéséről” beszélt, és azt ígérte: a csapat a 208 mártír nevét ábrázoló mezben lép majd pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik