Bulgária: Vass Ádám már Szófiában, ma dönthetnek - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.06.26. 07:40
Bolgár lapinformációk szerint Vass Ádám megérkezett Szófiába, hogy tisztázzák az utolsó részleteket, és ha ez mindkét fél számára kielégítően megtörténik, csatlakozzon a bolgár labdarúgó-bajnokság legutóbbi ezüstérmeséhez, a CSZKA Szófiához. A játékos menedzsere, Paunoch Péter ugyanakkor cáfolta a hírt.

Vass és a szlovák kapus, Matús Kozácik megérkezéséről hétfő este számolt be a bolgár Blic, majd kedd reggel azt is hírül adta, hogy utóbbival – aki már edzett is a CSZKA-val – megállapodtak a 2+1 évre szóló szerződésről.

Vass esetében ilyesmiről még nincs hír, ugyanakkor a Blic leszögezi: tudomása szerint legkésőbb ma délután eldől, lesz-e egyezség, ugyanis a csapat az esti órákban törökországi edzőtáborozásra utazik – a vezetők szándékai szerint teljes kerettel. Ennek némileg ellentmond, hogy a középpályás menedzsere, Paunoch Péter az NSO kérdésére cáfolta, hogy Vass Szófiában lenne, elmondása szerint várhatóan a hét második felében zárulhat le az ügy.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 23 éves magyar középpályás szerződése lejárt az olasz Bresciánál, és a CSZKA kedvező ajánlatot tett neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik