NB II: szerződést hosszabbított a korábbi másodosztályú gólkirály

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2023.10.16. 21:41
null
Vass Ádám és Lovrencsics Balázs hosszabbított (Fotó: soroksarsc.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC két meghatározó, rutinos játékosa, Lovrencsics Balázs és Vass Ádám már most meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 32 esztendős támadó 2013 és 2017 között már futballozott a XXIII. kerületieknél, nem is akárhogyan, hiszen a 2016–2017-es kiírásban 23 találattal gólkirály címet szerzett az NB II-ben. Ezt követően a Ferencvárosnál megkapta a lehetőséget a bizonyításra – korábban a soroksáriaknál is a Fradi kölcsönjátékosaként játszott –, de nem tudott alapemberré válni, így másfél év elteltével az NB II-es ETO FC Győrhöz igazolt. Lovrencsics Balázs a győrieknél is másfél esztendőt töltött el, de 2020 nyarán visszatért a Soroksárhoz, ahol azóta csapatkapitány lett.

Gyakorlatilag minden soroksári idényében tíz gól felett „termelt” a bajnokságban, és a most futó idényben is összességében már négy gólt szerzett. Góljai mellett példakép és vezér a fiatalabb soroksári játékosok számára, a pályán kívüli szerepe is megkérdőjelezhetetlen.

Lovrencsics mellett a csapat legtapasztaltabb játékosa, Vass Ádám szintén újabb egy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését. A középpályás NB I-es és légiósévekkel a háta mögött idén februárban Gyirmótról érkezett a XXIII. kerületiekhez, s a beilleszkedése zökkenőmentes volt, játékával a soroksári középpálya stabilabbá, míg a védekezés pontosabbá vált.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik