A Rangers 1.5 millió fontért vinné Juhászt

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 12:03
null
Juhász iránt a Rangers is érdeklődik (Fotó: Action Images – archív)
A brit The Sun napilap értesülései szerint a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Rangers szeretné megszerezni Juhász Rolandot az Anderlechttől, akiért 1.5 millió fontot fizetnének a belga klubnak.

Újabb klub neve vetődött fel Juhász Roland lehetséges kérői között: a legfrissebb hírek szerint a skót Premier League legutóbbi idényét megnyerő Rangers jelentkezett be a magyar labdarúgóért.

A The Sun információi szerint a skót klub 1.5 millió fontot ajánl a magyar válogatott védőért, akit 2014-ig köt szerződést a belga csapathoz.

Ha létrejön a megállapodás a két együttes között, akkor Juhász a Bajnokok Ligája-szereplésért küzdhet a Rangersszel, amely a legrangosabb európai kupasorozat harmadik selejtezőkörében csatlakozik BL-hez.

A spanyol Carlos Cuéllar ügye azért közbeszólhat Juhász átigazolásába, mivel Ally McCoist, a skót csapat menedzsere egyelőre a belső védő válaszára vár: „Egyelőre semmi választ nem kaptunk Carlostól, pedig ő és az ügynöke is tudja, hogy szeretnénk lezárni az ügyét. Tudom, hogy még Spanyolországban van, és elképzelhető, hogy más klubokkal is tárgyal" – mondta McCoist, aki még a Bajnokok Ligája csütörtöki nevezési határideje előtt szeretné tudni, hogy kikre számíthat, és úgy nyilatkozott, új futballisták is érkezhetnek.

Az Anderlecht a harmadik helyen zárta a belga Jupiler League legutóbbi idényét, így csak az Európa-liga selejtezőjének playoff körében indul.

Mint beszámoltunk róla, június elején a Primera Divisiónban szereplő Mallorca érdeklődéséről lehetett hallani Juhásszal kapcsolatban, de a spanyol klub sportigazgatója úgy nyilatkozott, hiába nyerte el a tetszésüket a magyar védő játéka, nem tudják kifizetni az Anderlecht által kért vételárat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik