NB III: Indonézia helyett Kisvárdán a füllentő csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 12:04
A labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Kisvárdában futballozik tavasszal a Mezőkövesdről decemberben távozó, azóta Kecskeméten és Indonéziában is próbálkozó kameruni csatár, George Menougong – számolt be róla a harmadosztályú klub honlapja.

Kalandos pályafutást tudhat maga mögött George Menougong. A 29 éves, kameruni származású, ám mára magyar állampolgársággal is büszkélkedő támadó korábban szerepelt Nagykállón, Jászapátiban, a Nyíregyháza Spartacusban, játszott Bőcsön, a Diósgyőri VTK-ban és Kazincbarcikán, tavaly pedig a Mezőkövesd keretéhez tartozott.

A borsodiaktól a télen távozott, először Barcikán, majd Kecskeméten próbálkozott, de az NB I-es együttesnél a Lombard Pápa elleni felkészülési mérkőzés előtt kimenőt kért, arra hivatkozva, hogy családi okok miatt Kamerunba kell utaznia. Aztán kiderült, hogy „elvétette" az irányt, ugyanis Afrika helyett Délkelet-Ázsiába, Indonéziába ment, és a tribunnews.com szerint az indonéz élvonalban szereplő Persib Bandungnál próbálkozott.

George Menougong azonban két szék között a pad alá esett, hiszen az indonéz együttesnél nem felelt meg a próbajátékon, eközben viszont a Kecskemétnél is lemondtak róla, mondván, cserbenhagyta és átverte a klubot.

A támadó végül az NB III Keleti csoportjában szereplő Kisvárdánál kötött ki, és góljaival segíthet tavasszal a feljutásért küzdő együttesnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik