NB II: Tiszakécskére igazolt a Balmazújváros támadója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 14:19
A Balmazújváros támadója, Zádori Krisztián a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécske együtteséhez igazolt – számolt be róla a klub honlapja.

A 22 éves Zádori Krisztián a Tisza Volánban és a Szeged-GA-ban nevelkedett, az NB II-ben az akkor még Szeged 2011 néven szereplő csapatban mutatkozott be 2016 márciusában. Balmazújvárosba 2018 nyarán szerződött, az előző bajnoki idényben 20 másodosztályú bajnokin négy gólig jutott. Zádori Krisztián a Tisza Volánban és a Szeged-GA-ban nevelkedett, az NB II-ben az akkor még Szeged 2011 néven szereplő csapatban mutatkozott be 2016 márciusában. Balmazújvárosba 2018 nyarán szerződött, az előző bajnoki idényben 20 másodosztályú bajnokin négy gólig jutott.

Mint az korábban már ismeretessé vált, a Balmazújvárosban szereplő kölcsönjátékosok visszatértek anyaegyesületükhöz: Kóródi Nándor a Debreceni VSC-hez, Óvári Zsolt és Ternován Patrik a DVTK-hoz, illetve Kovács Nikolasz a Budapest Honvédhoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BALMAZÚJVÁROSNÁL
Érkezők:
Távozók: Kovács Nikolasz (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Kóródi Nándor (DVSC – kölcsönből vissza), Óvári Zsolt (DVTK kölcsönből vissza), Ternován Patrik (DVTK kölcsönből vissza), Zádori Krisztián (Tiszakécske)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik