Priskin Tamásra (zöldben) többhetes kihagyás vár (Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld)

 

A győriek csapatkapitányát a vasárnapi bajnoki 22. percében kellett lecserélni. A támadó azóta túl van a vizsgálatokon, és kiderült, hogy nagyjából hat hetet lesz kénytelen kihagyni.

„Az MR-vizsgálat kimutatta, hogy porcsérülést szenvedtem a térdemben – idézi Priskin Tamást az eto.hu. – Pénteken már meg is műtenek artroszkóppal, a doktor úr elmondása szerint hat-nyolc hetet kell kihagynom előreláthatólag. Volt már korábban is ilyen sérülésem, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy mivel jár. Örülök ennek a hírnek, már amennyire egy ilyen dolognak lehet örülni, mert én rosszabbra számítottam. Attól féltem, hogy komolyabb sérülést szenvedtem, nyilván ez is komoly, de ha arra gondolok, hogy ez a másfél hónap jóval rövidebb kihagyás, mint ha hét-nyolc hónap lett volna, máris könnyebb elfogadni. Már most azon vagyok, hogy minél előbb elkezdhessem a rehabilitációt, és utána rövid időn belül újra a pályán lehessek.”

Szintén a Győrrel kapcsolatos hír, hogy hétfőn Budapesten megműtötték Barna Szabolcsot, akire több hónapos kihagyás vár.