Vasas: „Nem a képességeimmel volt gond" - Németh Norbert

Vágólapra másolva!
2010.08.31. 13:59
Németh Norbert úgy gondolja, hogy nem a képességeivel volt gond Oroszországban. A Tom Tomszktól a Vasashoz hazatérő futballistával a vasassc.hu készített interjút.

„Korábban nagyon szép éveket töltöttem itt, ezért egyértelműen jó érzés, örülök neki, hogy újra itt lehetek. Persze van bennem egy nagy adag kíváncsiság is, hiszen sok minden megváltozott, elég ha csak a játékoskeretet vagy a megszépült stadiont említem" – mondta Németh, aki az oroszországi időszakáról is beszélt.

„Nyilván nem vet jó fényt rám, hogy nem tudtam kitölteni a szerződésem teljes időtartamát. Azonban úgy gondolom, ha nincs a térdszalagsérülésem, akkor teljesen másként alakulnak a dolgok. Hiszen azelőtt ment a játék, rendszeresen helyet kaptam a csapatban, utána viszont már nem adtak lehetőséget arra, hogy ismét bizonyítsak. Úgy gondolom, hogy nem a képességeimmel volt gond, így annyira nem rázott meg a dolog. Egyáltalán nem bántam meg, hogy belevágtam ebbe a kalandba, egy olyan országot, olyan világot ismertem meg mélyebben, amely roppant érdekes volt. Rengeteg olyan tapasztalattal gazdagodtam, amelyet, úgy vélem, tudok még hasznosítani a későbbiekben."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik