PMFC: a spanyol élvonalból is érkezik próbázó

User UserUser User
Vágólapra másolva!
2012.08.29. 10:50
null
Juan Quero számára nem sokára talán Pécsen is feliratoznak mezt
Spanyol, szerb és horvát próbajátékost vár tesztelésre a labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC labdarúgócsapata – írja a bama.hu. A pécsieknek nem lesz sok idejük tesztelni a labdarúgókat, hiszen augusztus 31-én, pénteken zárul az átigazolási időszak.


Könnyen lehet, hogy nemsokára nemcsak a Diósgyőrben láthatunk spanyol futballistát, hanem a Pécsi MFC-ben is. A klub ügyvezető igazgatója, Feleki Attila elmondta: az egyeztetések alapján ma érkezik Pécsre Juan Quero, a spanyol élvonalbeli Rayo Vallecano játékosa. A sportvezető óvatosan fogalmazott a labdarúgóval kapcsolatban, hiszen egyelőre meg sem jött, és – értelemszerűen – aláírt szerződése sincs.

A 27 esztendős, bal oldali középpályás Quero 25 alkalommal lépett pályára a spanyol első osztályban (még a Numancia labdarúgójaként, a 2008–2009-es szezonban), valamint 94-szer a második vonalban. A mindössze 160 (!) centiméter magas játékos a Rayo Vallecano kötelékébe tartozik, de rendszerint kölcsönadták másodosztályú kluboknak, így magára húzhatta az Elche, a Las Palmas és a Córdoba mezét is.

Quero mellett próbajátékra érkezik a szerb Szrdja Knezsevics is. A 27 éves belső védő évekig állt a Partizan Beograd alkalmazásában, jelenleg a Legia Warszawa kötelékébe tartozik.

Akad egy harmadik kiszemelt is: a horvát bal oldali középpályás, Tomislav Culjak. A 25 éves labdarúgó eddig csak hazájában szerepelt. Játszott többek között a Zadarban és a Cibalia Vinkovciban is.

Azt egyelőre nem tudni, a három labdarúgó közül kit szerződtetnek a pécsiek, Supka Attila vezetőedző azonban elmondta: személyi következményei lesznek az utóbbi hetek történéseinek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik